Món Esport
L’Sporting de Portugal guanya la Lliga i somia amb el retorn de Cristiano Ronaldo
  • CA

L’Sporting de Portugal, antic Sporting de Lisboa, ha aconseguit acabar amb la tirania a la Primeira Liga dels darrers 20 anys de Benfica i Porto i s’ha proclamat campió de la Lliga portuguesa de futbol masculí. Amb la victòria sobre el Boavista, els verds han certificat el triomf a la competició quan encara manquen dues jornades pel final.

D’aquesta manera, l’Sporting de Portugal guanya una Lliga després de 19 anys sense fer-ho. A Portugal només hi ha hagut cinc campions diferents: Benfica, Porto i Sporting, que lideren el rànquing clarament i en aquest ordre, i Boavista i Os Belenenses, que només han pogut guanyar una vegada cadascun d’ells. Aquesta és la 19a Lliga de l’Sporting, un equip que va dominar, sobretot als 40 i als 50.

Retorn de Cristiano Ronaldo

Tot i que només hi va jugar una temporada, Cristiano Ronaldo és un jugador molt estimat a l’Sporting de Portugal, club en el qual va debutar com a professional el 2002. El davanter de la Juventus ha celebrat la Lliga del seu exequip a Instagram i a Lisboa ja somien amb el seu retorn. Cal tenir en compte que, ara per ara, els bianconeri no estan en places de Champions League, cosa que podria afavorir la marxa de Cristiano, qui sap si a l’equip que el va veure debutar, el qual, per cert, sí que disputarà la màxima competició europea.



Més notícies
Messi, durant el partit contra el Llevant | Europa Press
El final de Lliga del Barça fa olor d’Anfield, Roma i Lisboa
Notícia: El final de Lliga del Barça fa olor d’Anfield, Roma i Lisboa
Comparteix
Les bones sensacions de la temporada s'han esvaït de cop i ara toca repensar moltes coses
Pep Guardiola, en roda de premsa | Europa Press
Guardiola compra una mansió a Barcelona per 10 milions d’euros
Notícia: Guardiola compra una mansió a Barcelona per 10 milions d’euros
Comparteix
La casa es troba al barri de Pedralbes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa