Guardiola compra una mansió a Barcelona per 10 milions d’euros

La casa es troba al barri de Pedralbes

L’entrenador del Manchester City i llegenda del Barça, Pep Guardiola, ha comprat una mansió al barri de Pedralbes de Barcelona per 10 milions d’euros. Es tracta d’un habitatge de 741 metres quadrats construïts i 2.114 de terreny. Guardiola estava buscant casa a la Ciutat Comtal des de feia mesos i ara s’ha conegut que ha escollit aquesta, situada al carrer de la Font del Lleó i que havia estat propietat d’un alt executiu rus.

La casa de Guardiola a Pedralbes | Pedrables Properties

Ronald Koeman, tècnic del Barça, es troba a la corda fluixa després del mal final de Lliga del conjunt culer i hi ha qui situa Guardiola al club blaugrana si aconsegueix aixecar la Champions amb el City i després de l’arribada de Joan Laporta i la bona sintonia que tenen. Malgrat tot, l’entrenador de Santpedor ha repetit en moltíssimes ocasions que aquesta opció no entra en els seus plans i que vol continuar a Manchester durant una etapa encara més llarga. De fet, la compra d’aquesta casa entraria més en els plans professionals de la seva dona, Cristina Serra, que dirigeix una empresa de moda, Serra Claret, amb botigues a Barcelona.

Guardiola s’ha convertit en els darrers dies en campió de la Premier League. És la tercera que aconsegueix amb el Manchester City de les cinc que ha disputat. Aquest curs pot fer triplet si guanya la Champions, ja que també ha aixecat la Copa de la Lliga. El de Santpedor ha demostrat ser un dels millors entrenadors de la història, no només pel que fa al joc, sinó pel que fa als resultats, ja que en dotze temporades ha guanyat fins a 31 títols.

Més informació

Nou comentari