Món Esport
El City de Guardiola es proclama campió de la Premier League
  • CA

Era una evidència des de feia setmanes, però ara ja és oficial. El Manchester City de Pep Guardiola s’ha proclamat campió de la Premier League de forma matemàtica després de la derrota del Manchester United a Old Trafford davant el Leicester City. Els red devils, segons classificats, no es podien permetre perdre el seu partit si volien continuar mantenint opcions (no reals) d’aixecar la Lliga, però als citizens no els hi ha calgut ni jugar el seu duel per ser proclamats campions de la Premier League.

Aquesta és la tercera Premier League que aixeca Pep Guardiola amb el Manchester City de les cinc que ha disputat. Aquest curs, el tècnic de Santpedor té opcions de triplet, ja que també ha guanyat la Copa de la Lliga i està classificat per a la final de la Champions. Només ha quedat fora de la FA Cup. També és el desè títol de Guardiola amb els citizens, el número 31 de la seva trajectòria com a entrenador i el 47 si també hi sumem els campionats guanyats com a jugador. De les dotze lligues que ha dirigit el tècnic català des d’una banqueta, sumant al City el Barça i el Bayern de Munic, només n’ha perdut tres.



Més notícies
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Els tres fitxatges que Laporta ja ha lligat per a l’estiu
Notícia: Els tres fitxatges que Laporta ja ha lligat per a l’estiu
Comparteix
Després de la renovació de Neymar amb el PSG, el club ha tornat a obrir carpetes que havien quedat aparcades de forma temporal
Neymar, després de la final de la Champions | Europa Press
Cristiano Ronaldo i Neymar, en hores molt baixes
Notícia: Cristiano Ronaldo i Neymar, en hores molt baixes
Comparteix
La Juventus i el PSG no estan complint amb els objectius mínims de la temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa