Món Esport
Cristiano Ronaldo i Neymar, en hores molt baixes
  • CA

Comencen a arribar els darrers partits al futbol europeu i en aquestes jornades és quan es defineixen els resultats finals a les classificacions. A Alemanya, el Bayern de Munic ja és campió de la Bundesliga, a Itàlia l’Inter de Milà i a la Premier League el Manchester City de Pep Guardiola ho té gairebé fet.

De la mateixa manera que a la Lliga Santander està tot molt ajustat, també ho està a França, a la Ligue 1. El Lille és el primer classificat i treu tres punts al PSG amb el goal average a favor a falta de dues jornades. D’aquesta manera, l’equip del nord de França és a punt de treure el títol al conjunt de Neymar i Mbappé, que triplica el pressupost del segon equip més ric de la Ligue 1. El PSG ha empatat amb l’Stade Rennais a la darrera jornada (1-1) i s’ha complicat la vida. Aquest segon lloc a la classificació seria un autèntic fracàs per a un equip que està obligat a guanyar la Lliga cada any.

També es troba a un pas del fracàs la Juventus de Cristiano Ronaldo. Els de Torí han rebut un dur correctiu per part del Milan (0-3) i es troben a la cinquena posició, cosa que significa que no jugarien la Champions, sinó l’Europa League. Amb aquesta circumstància, el davanter portuguès podria abandonar el club italià per marxar a un altre equip on sí que pogués disputar la màxima competició europea.



Més notícies
Gerard Piqué, amb la segona equipació de la temporada vinent | FC Barcelona
Piqué ‘troleja’ el Madrid i torna a revolucionar Twitter
Notícia: Piqué ‘troleja’ el Madrid i torna a revolucionar Twitter
Comparteix
El central ha entrat a la polèmica sobre les protestes de Zidane a l'arbitratge del Madrid - Sevilla
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
El Barça està decebut pel comportament de Neymar
Notícia: El Barça està decebut pel comportament de Neymar
Comparteix
El club creu que el brasiler els hauria utilitzat amb l'objectiu de renovar amb el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa