El soci inesperat de Piqué a la Copa Amèrica

L'empresa del central del Barça ha adquirit els drets del torneig, que retransmetrà Ibai Llanos

Gerard Piqué ho ha guanyat tot en el món del futbol. Lligues, Copes, Champions, un mundial… el palmarès del central blaugrana sobre la gespa és del tot envejable. De tota manera, entrant en ja en l’última etapa de la seva carrera, Piqué s’està preparant per guanyar-ho tot també en el món dels negocis. La seva empresa, Kosmos, s’ha aliat ara amb Ibai Llanos per retransmetre per la plataforma digital Twitch tots els partits de la Copa Amèrica.

El creador de contingut ja ha entrevistat l’estrella blaugrana en més d’una ocasió. Sense anar més lluny, la setmana passada va revelar en una conversa amb Llanos que el Barça seria el seu últim equip. Aquesta vegada, però, la seva col·laboració ha anat més enllà que una simple trobada i han iniciat un negoci junts. Ibai, que ha anat guanyant molta popularitat en els últims anys, narrarà en obert la Copa Amèrica de manera íntegra i gratuïta.

Fins ara, a l’estat espanyol només TV3 i la televisió gallega havien adquirit els drets d’aquest torneig. De fet, només TVG podia retransmetre tots els partits perquè la cadena catalana només n’ha comprat alguns. Per tant, a la totalitat de l’estat només es podrà veure la competició pel canal de Twitch d’Ibai Llanos, gràcies als drets aconseguits per l’empresa de Piqué.

Més informació

Nou comentari