VÍDEO | La incòmoda reacció de Piqué i De Jong amb la nova samarreta

El club blaugrana ha penjat a les xarxes un 'unboxing' de l'equipació de la temporada vinent

La presentació de la samarreta del Barça per la temporada vinent va generar molta polèmica, i encara ho segueix fent. El club blaugrana ha penjat un vídeo a YouTube on Gerard Piqué i Frenkie de Jong han destapat una capsa amb l’equipació dins. Tots dos han comentat que els agrada el disseny innovador que té la samarreta, destacant “un color diferent” i un blau més clar, però la seva reacció inicial no demostrava tant entusiasme.

De tota manera, el més controvertit ha estat la seva primera impressió dels pantalons, els principals culpables de la polèmica. Un camal de cada color ha despertat moltes crítiques per part de molts aficionats. A priori, Piqué i De Jong semblaven estar-hi d’acord, ja que la seva reacció quan els han descobert no ha estat la més efusiva possible.

Piqué ha deixat anar una riallada incòmoda per comentar només que “són diferents” als dels altres anys. El mateix ha fet De Jong, per després afegir que s’hi haurà “d’acostumar una mica”. Cap d’ells ha arribat a dir que no els agraden, però és evident que s’han endut una sorpresa en veure’ls, i no del tot agradable. De tota manera, com ha dit el migcampista neerlandès, l’important per al Barça són els títols que puguin aconseguir amb aquesta nova equipació.

Més informació

Nou comentari