El Barça jugarà la Champions amb una samarreta diferent, que indigna els culers

És una equipació inspirada en la ciutat de Barcelona

El Futbol Club Barcelona ha presentat aquesta setmana la nova equipació per a tots els seus equips de la pròxima temporada. Es tracta d’una samarreta inspirada en l’escut del Barça i amb uns pantalons bicolor. Aquest conjunt no ha generat gaire consens entre els socis i els aficionats, però el club encara ha de presentar altres equipacions, com la segona, que va ser revelada per error.

Una d’aquestes és la samarreta de la Champions. Com a novetat d’aquest any, el Barça jugarà la competició europea amb una equipació diferent. Mundo Deportivo ho va avançar ara fa unes setmanes i el portal digital Footy Headlines, especialitzat en roba esportiva, ho ha confirmat durant les darreres hores. Es tracta d’una samarreta molt diferent, que tampoc no ha generat gaire il·lusió entre els culers.

A diferència de la samarreta de la Copa i de la Lliga, aquesta sí que respecta les franges habituals. Ara bé, és una equipació amb molts dibuixos, inspirats en diversos barris de Barcelona, la qual inclou detalls blaus en les franges granes i diversos tons de blau en les franges blaves. Els llocs de la capital catalana en els quals està inspirada la samarreta són Les Corts, Sant Antoni, Sants, El Raval, Poble Sec i Gràcia.

Més informació

Comentaris

    de moment una nit a la presó Juny 18, 2021 12:03 pm
    herència del titella del grupo godo, bartomeu. El mal que està causant el barto no te aturador

Nou comentari