Al PSG ja consideren Sergio Ramos com un cas perdut

"La seva realitat és diferent de la del 2014", confessa el tècnic Mauricio Pochettino

El defensa central andalús Sergio Ramos es va incorporar al París Saint-Germain (PSG) durant el darrer mercat de fitxatges d’estiu. Va arribar a la capital francesa amb la qualitat d’estrella, després d’haver estat el líder del Reial Madrid en la consecució de les darreres Champions League del conjunt blanc, i al PSG somiaven amb un Ramos guanyador, capaç de repetir les gestes assolides com a merengue. Tanmateix, la realitat amb la qual s’han trobat els aficionats gals ha estat totalment diferent.

Des de la seva arribada a inicis del mes de juliol, Sergio Ramos encara no ha pogut ni entrenar-se amb els seus companys. Va aterrar lesionat a París i encara es troba en la mateixa situació. Des d’aleshores fa treball al marge i, si bé en un inici s’intentava posar data al seu debut, el PSG ja s’ha rendit i no vol especular amb el seu retorn als terrenys de joc. A França ja no es parla d’ell com una opció real a l’eix de la defensa del club parisenc i si vol tenir un lloc a l’equip, se l’haurà de guanyar.

De fet, el mateix entrenador de l’equip gal, Mauricio Pochettino, n’ha parlat al respecte en una entrevista a Movistar Plus en la qual ha estat molt clar: “La realitat de Sergio Ramos és diferent de la del 2014. És un futbolista que ha estat un gran campió, però s’ha d’acostumar a la seva nova realitat. Tots tenim al cap que ha estat entre els millors, però ha de recuperar aquest nivell. Si ho aconsegueix, podrem fer tot allò que ens proposem, però aquesta lluita ha de sorgir del mateix jugador”. D’aquesta manera, fins i tot el tècnic argentí posa de manifest la complexitat de la situació de Ramos i deixa entreveure que els centrals titulars, Kimpembe i Marquinhos, es troben per davant seu.

Més informació

Comentaris

    strange! Aquí el tens, el teu ídol espanyol! Octubre 6, 2021 6:25 pm
    Es un espanyol típic, xulu, prepotent, maleducat, brut en el joc i molt senyoret andaluç. Amb qui volies fer un trident? Visionari, que ets un visionari… de merda!

Nou comentari