Món Esport
L’admirable reacció del tècnic català de l’Almeria en perdre la seva mare
  • CA

L’entrenador de l’Almeria, Joan Francesc Ferrer Sicilia ‘Rubi’, va rebre la tràgica notícia de la mort de la seva mare durant la tarda del divendres. El tècnic de Vilassar de Mar va conèixer aquesta informació quan només quedaven unes hores perquè el seu equip disputés el partit corresponent a la jornada 26 de Segona Divisió davant l’UD Eivissa. No obstant això, Rubi va optar per no comunicar aquesta notícia als seus futbolistes fins a la finalització del partit per tal de no afectar la seva moral o el seu rendiment.

L’Almeria va acabar guanyant l’Eivissa per 2-0 gràcies als gols de Ramazani i Umar Sadiq. Aquest triomf permet a l’equip andalús trencar una ratxa nefasta on tan sols havien sumat un punt de quinze possibles i situar-se en posicions d’ascens provisionalment. Rubi va ser expulsat del partit al descans per doble amonestació. El tècnic va veure la targeta groga durant la primera part per protestar. El català va seguir queixant-se al col·legiat durant el descans i va rebre la cartulina vermella dins el túnel de vestidors.

La notícia de la pèrdua de la mare de Rubi es va fer pública després de la victòria de l’Almeria. L’entrenador de Vilassar de Mar va rebre el suport dels seus jugadors un cop finalitzat el partit. El futbolista de l’equip almerienc Samu Costa va dedicar el triomf al tècnic a través dels mitjans de comunicació del club. A més, el mateix Almeria va manifestar a les seves xarxes socials que “s’uneix a les mostres de dolor del nostre entrenador Joan Francesc Ferrer Sicilia per la mort de la seva mare”. A més, el català també va rebre el suport dels periodistes en la roda de premsa posterior al matx.

Rubi és un tècnic amb un llarg recorregut a les banquetes i que ha dirigit a cinc equips catalans: el Vilassar de Mar, L’Hospitalet, el Sabadell, el Girona i l’Espanyol. Aquest entrenador va aconseguir classificar-se per a l’Europa League amb l’equip blanc-i-blau. A més, ha estat a Primera Divisió durant quatre temporades amb quatre equips diferents: el Llevant, l’Sporting de Gijón, l’Espanyol i el Betis. Des de finals de la temporada passada, Rubi dirigeix l’Almeria, on té l’objectiu d’assolir l’ascens a la màxima categoria.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola voldria fitxar una de les joves estrelles del Barça
Notícia: Guardiola voldria fitxar una de les joves estrelles del Barça
Comparteix
L'entrenador del Manchester City s'ha reunit amb l'agent de Ronald Araujo
Sergi Roberto, futbolista del Barça | Europa Press
El Barça afronta un possible nou ‘cas Dembélé’
Notícia: El Barça afronta un possible nou ‘cas Dembélé’
Comparteix
Sergi Roberto també acaba contracte el proper mes de juny, i la seva renovació continua estant congelada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa