Un futbolista de la Lliga insulta Echenique i es posiciona a favor de Vox

Roberto Soldado, del Granada, ha defensat el partit d'ultradreta pels fets de Vallecas

El futbolista del Granada Roberto Soldado ha mostrat en algunes ocasions les seves opinions polítiques, les quals se solen situar a prop de l’extrema dreta. Novament, Soldado ha manifestat el seu punt de vista respecte a un fet d’actualitat. Es tracta dels incidents que hi ha hagut al barri madrileny de Vallecas a partir de la presència de Santiago Abascal i Vox en un acte electoral.

Concretament, Soldado ha contestat una piulada en la qual el portaveu de Podemos, Pablo Echenique, aplaudia l’actitud dels manifestants que han intentat boicotejar l’acte de Vox. A les paraules del polític lila “avui uns pijos han anat a provocar a Vallecas”, Soldado ha escrit “aquí l’únic que provoca i diu mentides ets tu”. I ho ha rematat amb un insult: “Miserable!”. Això últim ho ha escrit en majúscules.

Darrerament, Soldado també va fer difusió d’una piulada en la qual es criticava la gestió de Pablo Iglesias. El davanter del Granada és un d’aquests jugadors que es posicionen sense complexos a favor de l’extrema dreta, com és el cas de Pepe Reina o del ja exfutbolista Luis Figo. En canvi, no n’hi ha cap que es manifesti amb la mateixa tranquil·litat a l’esquerra, ja que la repressió que pateixen els jugadors a la mínima publicació progressista és molt major. De fet, Reina s’ha sumat als insults de Soldado i ha dit el mateix a Echenique: “Miserable!”.

Més informació

Nou comentari