Món Esport
Un futbolista de la Lliga insulta Echenique i es posiciona a favor de Vox
  • CA

El futbolista del Granada Roberto Soldado ha mostrat en algunes ocasions les seves opinions polítiques, les quals se solen situar a prop de l’extrema dreta. Novament, Soldado ha manifestat el seu punt de vista respecte a un fet d’actualitat. Es tracta dels incidents que hi ha hagut al barri madrileny de Vallecas a partir de la presència de Santiago Abascal i Vox en un acte electoral.

Concretament, Soldado ha contestat una piulada en la qual el portaveu de Podemos, Pablo Echenique, aplaudia l’actitud dels manifestants que han intentat boicotejar l’acte de Vox. A les paraules del polític lila “avui uns pijos han anat a provocar a Vallecas”, Soldado ha escrit “aquí l’únic que provoca i diu mentides ets tu”. I ho ha rematat amb un insult: “Miserable!”. Això últim ho ha escrit en majúscules.

Darrerament, Soldado també va fer difusió d’una piulada en la qual es criticava la gestió de Pablo Iglesias. El davanter del Granada és un d’aquests jugadors que es posicionen sense complexos a favor de l’extrema dreta, com és el cas de Pepe Reina o del ja exfutbolista Luis Figo. En canvi, no n’hi ha cap que es manifesti amb la mateixa tranquil·litat a l’esquerra, ja que la repressió que pateixen els jugadors a la mínima publicació progressista és molt major. De fet, Reina s’ha sumat als insults de Soldado i ha dit el mateix a Echenique: “Miserable!”.



Més notícies
Luis Figo, en arxiu | Europa Press
Figo es torna a mullar en política per posicionar-se a favor de Vox i Ayuso
Notícia: Figo es torna a mullar en política per posicionar-se a favor de Vox i Ayuso
Comparteix
Ha reaccionat al baròmetre del CIS sobre les eleccions madrilenyes
Joan Laporta, amb la samarreta del clàssic | @JoanLaportaFCB
VÍDEO | Laporta s’emociona quan veu que el Barça jugarà el clàssic amb la senyera a la samarreta
Notícia: VÍDEO | Laporta s’emociona quan veu que el Barça jugarà el clàssic amb la senyera a la samarreta
Comparteix
El club estrena una samarreta especial per al partit contra el Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa