Figo es torna a mullar en política per posicionar-se a favor de Vox i Ayuso

Ha reaccionat al baròmetre del CIS sobre les eleccions madrilenyes

Les tendències polítiques de Luís Figo ja no sorprenen ningú. Sempre s’ha posicionat a favor de la dreta, en contra del catalanisme i, sobretot, ha fet públiques diverses mostres d’odi contra Podemos. Des que l’any passat va comprar el discurs de Vox sobre la pandèmia, fins i tot hi ha qui el situa a la ultradreta.

Aquest cop ha tornat a mostrar la seva opinió política en una piulada en la qual ha quedat clar que és pròxim a les polítiques més reaccionàries. “El CIS ha entrat en campanya”, ha escrit, fent referència al baròmetre sobre les eleccions madrilenyes en el qual es dona un empat entre la dreta i l’esquerra.

En aquest cas, Figo s’ha mostrat contrariat per l’augment d’escons de Podemos i la reducció de Vox, ja que en moltes ocasions ha mostrat un menyspreu fins i tot sorprenent cap a Pablo Iglesias. El fet que la dreta no sumi majoria i que l’esquerra pugui recuperar la presidència de Madrid és el que ha alertat l’exjugador portuguès.

Més informació

Comentaris

    D'on no n'hi ha no en raja Abril 5, 2021 8:11 pm
    Aquest mal nascut, com jo podia ser d'altra manera, nascut per jugar al real madrit, evidentment només potser feixista Dit això, la premsa catalana, hauria d'ignorar, aquest

Nou comentari