Crítiques al València per tornar al camp després dels suposats insults racistes a Diakhaby

Diakhaby hauria rebut l'insult de "negre de merda" i el club valencià s'ha retirat del terreny de joc

La versió oficial, que ha emès el València en un comunicat, responsabilitza al mateix Diakhaby de la tornada del seu equip al terreny de joc després de marxar-ne. Segons el club, el francès hauria demanat des dels vestidors estant que els seus companys tornin a la gespa.

Així i tot, diversos usuaris a la xarxa han mostrat la seva disconformitat amb aquesta decisió, tot considerant que el València hauria d’haver-se retirat del partit de forma permanent. Molts comentaris s’inclinen per aquesta opció: “Si realment condemneu el racisme el que heu de fer és no continuar jugant!”, o afegeixen: “Deixeu-vos de ximpleries i actueu en conseqüència!”.

Fins i tot, diversos usuaris que donen suport al Cadis s’han mostrat en contra del retorn de l’equip rival al camp. En aquest cas, @aridanekadista escriu: “Com a cadista, si Cala ha fet això, no s’hauria de tornar” en referència al València, i afegeix que Cala “no hauria de tornar a vestir la samarreta”. Segons molts usuaris, i fins i tot entre la majoria de periodistes esportius, el futbol no pot estar per sobre de tot i s’hauria d’establir un protocol en aquests casos.

Més informació

Nou comentari