La ràbia dels periodistes de Madrid per la victòria de Messi amb l’Argentina

Els tertulians aficionats del conjunt blanc no han acceptat de bon grat el resultat de la final de la Copa Amèrica

La victòria de Messi amb l’Argentina a la Copa Amèrica ha despertat recels en alguns sectors de la premsa madridista, que no han encaixat bé que l’estrella blaugrana hagi aconseguit finalment un títol amb la seva selecció i han mostrat la seva ràbia. Els resultats de Messi amb el combinat nacional eren un dels pocs arguments que els periodistes de Madrid tenien per desprestigiar la seva figura, i ara ja no ho podran fer. El tertulià del Chiringuito, Juanma Rodríguez, ho ha intentat igualment i ha donat els mèrits de la victòria a Di María, però s’ha oblidat de mencionar que Messi va ser nomenat millor jugador del torneig.

Malgrat que la seva actuació en la final no va ser la més bona, el paper de Messi ha estat crucial a la Copa América, sent el màxim golejador, assistent i millor jugador. El periodista madrileny no ho ha acceptat de bon grat i no ho ha volgut reconèixer en la seva piulada, on tampoc ha recordat que l’autor del gol argentí ja fa molts anys que no juga al Madrid, i que la seva sortida del club blanc no va ser especialment bona. Rodríguez estava boig per veure una victòria del Brasil, com va expressar amb una piulada prèvia al partit amb fins a 70 banderes del país de Neymar, i no ha encaixat bé la seva derrota.

També Tomàs Roncero, clàssic tertulià i fan del Madrid, ha carregat contra la selecció argentina. Les seves queixes contra l’arbitratge en els partits del club blanc o del Barça són presents en gairebé cada partit, i ho ha tornat a fer en la Copa Amèrica. Roncero ha criticat un “partit gris” del capità argentí, a més de reclamar una expulsió d’Otamendi i l’anul·lació del gol de Di María per fora de joc. Tots dos periodistes de la caverna mediàtica madridista havien expressat amb anterioritat el seu suport al Brasil i esperaven veure una derrota de Messi que no ha arribat. Cap d’ells ha acceptat bé el resultat final i han tornat a intentar desprestigiar un jugador que cada cop deixa menys espai per fer-ho.

Més informació

Nou comentari