L’anècdota viral de Piqué a la discoteca i la celebració que mai va veure la llum

El central català ho ha explicat durant la retransmissió prèvia a la final de la Copa Amèrica

Durant la retransmissió prèvia a la final de la Copa Amèrica pel canal de Twitch d’Ibai Llanos, Gerard Piqué ha explicat una divertida anècdota que va protagonitzar en una discoteca de Madrid. En una convocatòria amb la selecció espanyola, els futbolistes van tenir un dia lliure i alguns van assistir a un dels grans locals de festa de la capital estatal. Va ser llavors quan Piqué va negociar amb el cambrer la compra de l’ampolla més cara de l’establiment si, a canvi, posaven l’himne del Barça.

L’home, elogiat per Piqué, va acceptar i el cant del conjunt blaugrana va ressonar per la sala enmig de “xiulets que no s’han sentit al Bernábeu en tota la vida”, segons el central del Barça. Piqué ha explicat també que després d’allò van haver de sortir escortats del local. “M’ho vaig passar bomba”, ha recordat amb gràcia el futbolista català.

Piqué també s’ha referit a una celebració que tenia preparada, però que no veurà mai la llum. El 2010, la final de la Champions era al Bernabéu i el Barça va caure a les semis contra l’Inter de Mourinho, en una eliminatòria que segons el defensa barceloní va ser “un robatori escandalòs“. Piqué ha assegurat que en tenia “una de preparada” per a la final a l’estadi del Reial Madrid, tot i que no ha volgut explicar què era.

Més informació

Nou comentari