Món Esport
Fantasia en el probable últim ball entre Messi i Cristiano Ronaldo (5-4)

Leo Messi i Cristiano Ronaldo han ballat junts per últim cop. Aquest dijous, al King Fahd Stadium de Riad, estadi de bon record per al barcelonisme, l’argentí i el portuguès han realitzat el que molt probablement ha estat el seu last dance. Tots dos han protagonitzat una rivalitat hegemònica, i en terres saudites han disputat un amistós, enfrontant-se entre ells, que podria haver esdevingut el seu últim enfrontament.

Messi ha jugat amb el seu club, el Paris Saint-Germain. Per la seva banda, Cristiano ha participat en un combinat anomenat Riyadh Season. Era un combinat all-star, format pels futbolistes dels dos clubs més cabdals del país àrab: l’Al-Nassr i l’Al-Hilal. Per tant, no ha estat el debut de l’exmadridista amb el seu nou club, però sí el seu primer partit en la seva nova aventura.

En la prèvia del matx hi havia molts al·licients, sí. Era un partit d’onze contra onze, i no pas un un contra un. Però tot i això, o tot i que ja no siguin els Messi i Cristiano de fa una dècada, tots dos han estat els grans protagonistes de la cita. Ho ha començat sent Messi. En la primera jugada perillosa de la contesa, l’argentí ha batut el porter Mohammed Al-Owais després d’una gran assistència de Neymar. Quin cartell!

A la gespa hi eren Messi i Cristiano, però també Neymar, etern seguidor del portuguès, i Kylian Mbappé, fan número u del portuguès. També Sergio Ramos, gran amic seu. En el Riyadh Season, per la seva banda, hi havia un mite de les banquetes: Marcelo Gallardo. L’argentí ha marcat una època al River Plate del seu país, amb una època daurada en termes de títols, d’estil de joc i, fins i tot, d’aportació a la selecció flamant campiona del món.

Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, durant el PSG-Riyadh Season | PSG
Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, durant el PSG-Riyadh Season | PSG

A partir del gol, el domini ha passat a mans dels francesos. Tot i això, el talent de l’equip saudita ha resistit. Un altre argentí i exRiver Plate, el Pity Martínez, ha teledirigit un servei de falta cap a Cristiano, Keylor Navas ha calculat malament i ha colpejat el seu cap. Penal i gol de Cristiano, per empatar el partit i l’eterna batalla.

Bogeria de gols i futbol a partir de l’empat de Cristiano

A partir d’això, ha començat la bogeria. Primer, el valencià Juan Bernat ha estat expulsat per enderrocar l’últim home. Després, ja amb deu homes, Marquinhos ha tornat a avançar els seus, rematant de cap una centrada de Mbappé. En el temps afegit, Neymar ha fallat un penal i, a continuació, Cristiano ha marcat el seu doblet aprofitant un pèssim rebuig de Ramos.

Empat a dos al descans, i encara quedava molt a dir. Amb l’expulsió de Bernat, el matx s’ha obert. Keylor s’ha hagut de lluir, amb una gran aturada en la represa, i per remeiar el seu error en el penal comès. Després, Mbappé ha tornat a assistir, amb una jugada de luxe. Regat al seu pur estil, amb un canvi de velocitat demoníac, per regalar el gol a Ramos, que ha empentat la pilota en boca de gol.

Després de restar i de sumar, l’andalús ha tornat a restar. Bé, en aquest cas ho tenia més complicat. Després d’haver marcat el gol, no ha pogut arribar a temps per aturar un cop de cap de Jang en un servei de córner, i per evitar el nou empat. Amb el 3-3, i just abans de l’hora de partit, Messi ha fet el seu últim servei. Ha provocat un penal, amb un xut que ha tocat la mà d’un rival, i ha cedit el llançament a Mbappé, que s’ha apuntat el seu golet.

A partir d’aquí, hi ha hagut un carrusel de canvis que ha retirat les estrelles del partit, i s’ha donat una bonica imatge entre Messi i Gallardo, amb una conversació llarga entre tots dos plena de futbol. Hi ha hagut poca història més. Els suplents del conjunt de Christophe Galtier han sentenciat tot, gràcies a un gol d’Hugo Ekitike. Anderson Talisca ha tancat un marcador de fantasia, amb el quart i, per tant, el 5-4. El PSG tornarà a casa content, després d’uns dies estranys, i amb el poderós Bayern de Munic a l’horitzó. Hi tornarà després d’una exhibició de futbol, a l’estil globertrotters.



Més notícies
Messi i Cristiano, a un clàssic | Europa Press
Messi i Cristiano tenen l’oportunitat d’enfrontar-se per últim cop
Notícia: Messi i Cristiano tenen l’oportunitat d’enfrontar-se per últim cop
Comparteix
El PSG i l'Al-Nassr disputaran un partit amistós el 19 de gener
Leo Messi, fent un petó a la Copa del Món després de la final guanyada contra França | Europa Press
Messi celebra el primer mes com a campió del món amb un text emotiu
Notícia: Messi celebra el primer mes com a campió del món amb un text emotiu
Comparteix
L'argentí hi reconeix que troba a faltar moltes coses de la selecció, i s'hi adreça a Déu
Cristiano Ronaldo, jugador de l'Al-Nassr | @Cristiano
Així ha estat l’espectacular presentació de Cristiano a l’Al-Nassr saudita
Notícia: Així ha estat l’espectacular presentació de Cristiano a l’Al-Nassr saudita
Comparteix
El portuguès ha estat rebut en un estadi ple de gom a gom
Cristiano Ronaldo, durant la seva primera roda de premsa com a jugador de l'Al-Nassr | Al-Nassr
Cristiano: “El meu contracte és únic perquè sóc un jugador únic”
Notícia: Cristiano: “El meu contracte és únic perquè sóc un jugador únic”
Comparteix
El portuguès ha pronunciat frases 'made in' Cristiano en la seva presentació a l'Al-Nassr

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa