Món Esport
Messi salva el PSG amb un golàs de falta i Neymar surt en llitera

El Paris Saint-Germain no està, sense cap mena de dubte, en el millor moment de la temporada. Els parisencs acumulaven tres derrotes consecutives i avui han aconseguit remuntar davant el Lille, en un matx que s’havia complicat molt. Al minut 94, Lionel Messi s’ha inventat un xut de falta excels per posar el 4 a 3 a l’electrònic i regalar un triomf clar al seu equip. Abans, Kylian Mbappé havia estat amo i senyor del duel, però els visitants havien remuntat el 2 a 0 inicial i somiaven amb la victòria. Al minut 51, Neymar Jr s’ha retirat del terreny de joc lesionat en llitera i sembla que es tracta d’una lesió al turmell dret. Caldrà estar atents a les primeres exploracions, però és probable que sigui baixa per a la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League. La imatge curiosa del dia l’ha protagonitzat Luis Campos, el director esportiu del club francès.

Un partit que inaugura Mbappé i salva Messi

Semblava que el PSG viuria una tarda plàcida al Parc dels Prínceps. Els locals s’han avançat amb una genialitat de Mbappé i, pocs minuts més tard, Neymar ha fet el segon, culminant una passada de Vitinha. No obstant això, al minut 24, Bafode Diakité ha retallat diferències i amb el 2 a 1 s’ha arribat al descans. Just començar la represa, Neymar Jr s’ha lesionat de gravetat i ha hagut de marxar en camilla. Sembla que es tracta d’un esquinç al turmell, caldrà veure l’abast de la lesió. Un penal comès per Marco Verratti ha significat l’empat del Lille a la segona meitat. Uns minuts després, Jonathan Bamba ha rematat al fons de la xarxa una passada de l’exblaugrana André Gomes i ha remuntat el matx. Mbappé ha tornat a aparèixer per empatar el partit al minut 87. Quan semblava que el duel acabaria amb un punt per a cadascú, Messi ha colat una falta pel pal esquerre de la porteria i ha fet esclatar de felicitat el Parc dels Prínceps.

Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press

Galtier i Campos, embogits al final

Amb el gol de l’astre agentí, Cristophe Galtier ha embogit d’eufòria, corrent la banda i unint-se amb la celebració dels jugadors. Una mostra del gran pes que s’ha tret de sobre, després de les dures crítiques que ha rebut amb els darrers resultats de l’equip. La imatge curiosa del matx ha estat, sense cap mena de dubte, l’aparició de Luis Campos, director esportiu dels parisencs, a la zona tècnica. Campos ha començat a donar instruccions als jugadors, com si es tractés d’un entrenador . Veurem com encaixa això el vestidor del PSG, perquè cal recordar que després de la desfeta al camp del Mònaco diversos futbolistes es van enfrontar al director esportiu portuguès.



Més notícies
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
Messi rebutja el PSG i el seu pare viatja a Barcelona
Notícia: Messi rebutja el PSG i el seu pare viatja a Barcelona
Comparteix
El davanter argentí ha dit que no a la proposta de renovació del club francès, però encara hi poden haver més ofertes
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
Ramos agredeix un fotògraf després de la derrota del PSG
Notícia: Ramos agredeix un fotògraf després de la derrota del PSG
Comparteix
El defensa del club parisenc, després de la derrota, ha empès de males maneres un fotògraf
Messi, Neymar i Mbappé, jugadors del PSG | Europa Press
El gran assenyalat de la crisi del PSG
Notícia: El gran assenyalat de la crisi del PSG
Comparteix
Neymar ha tornat a quedar assenyalat pel seu mal rendiment en els darrers partits
Messi es lamenta d'una ocasió fallada en el partit del PSG contra el Bayern de Munic | Europa Press
El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Notícia: El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Comparteix
El conjunt bavarès ha assaltat el Parc dels Prínceps amb superioritat i encarrila la classificació per als quarts de final de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa