Món Esport
Messi dona un nou argument a Laporta pel seu retorn al Barça

En ple debat sobre la possible tornada de Leo Messi al Futbol Club Barcelona, el futbolista argentí ha demostrat en els darrers partits que torna a estar al seu millor nivell. Sense anar més lluny, l’exjugador blaugrana va ser l’autor del golàs que va fer el Paris Saint-Germain a l’Estadi da Luz, en l’empat del seu equip amb el Benfica portuguès a la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League (1-1). Messi no prendrà cap decisió fins després del Mundial, però la porta per tornar al Camp Nou continua entreoberta.

Joan Laporta se sent en deute amb Messi

El president del Barça ha declarat en més d’una ocasió que la sortida de Messi del club no va ser la millor, però que era necessària per a la viabilitat econòmica de l’entitat blaugrana. No obstant això, és conscient que molts culers encara lamenten l’adeu del crack argentí i sap que mereix un altre comiat sobre la gespa, amb l’estadi ple a vessar. És per aquest motiu que no descarta reincorporar-lo la temporada 2023-2024, quan el davanter ja haurà acabat el contracte amb el PSG. Ara mateix no hi ha hagut cap apropament entre el Barça i la família Messi, però un cop acabat el Mundial, tant el club com el jugador meditaran si els seus camins es tornen a trobar.

Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press

Última oportunitat per aixecar la Copa del Món

El Mundial és l’únic gran trofeu que falta al palmarès de Leo Messi. Si aconsegueix guanyar-lo a Qatar seria el llacet a una carrera immaculada, a l’alçada dels escollits. Els argentins necessiten tornar a vèncer a la màxima competició de seleccions, ja que no ho fan des del 1986, quan Maradona dugué la glòria a la albiceleste. Messi és conscient de què significa el Mundial per a tot el país i, amb 35 anys, té l’última -o penúltima- revàlida per intentar aixecar la Copa del Món: el pròxim 18 de desembre a l’estadi de Losail.

El seu rendiment a París és cada dia millor

La temporada de Messi poc -o res- té a veure amb l’anterior. Després del dolorós adéu de Barcelona, l’argentí va iniciar una nova aventura a París, amb la intenció d’aconseguir la Champions, ja que se li havia resistit amb els culers. Els seus números no van ser del tot bons i el Reial Madrid va superar el PSG als vuitens de final. No obstant això, enguany els parisencs s’han reinventat i, tot i que han mantingut el trident d’atac, hi ha hagut un canvi d’entrenador que sembla que ha anat bé a la plantilla del Parc dels Prínceps. Els homes de Christophe Galtier són líders destacats de la Ligue 1 i primers també al grup H de la Champions. Aquesta millora substancial de l’equip es deu, entre altres coses, a l’actual versió de Leo Messi. El Mundial pot explicar el seu bon rendiment o, potser, els rumors que el situen altra vegada a Can Barça.



Més notícies
Leo Messi abraça Xavi Hernández en l'etapa de tots dos com a futbolistes del Barça | FC Barcelona
La família de Messi confirma que el seu retorn al Barça és probable
Notícia: La família de Messi confirma que el seu retorn al Barça és probable
Comparteix
Tal com han assegurat a El Confidencial, continuen sentint que són de Barcelona i que ell no va decidir deixar el club, si no que el van fer fora
Leo Messi, com a jugador del Barça, i durant el comiat de Xavi Hernández com a jugador culer, amb el seu fill damunt | FC Barcelona
Una veu molt autoritzada posa data al retorn de Messi al Barça
Notícia: Una veu molt autoritzada posa data al retorn de Messi al Barça
Comparteix
La periodista Veronica Brunati assegura que l'argentí tornarà a la disciplina blaugrana l'estiu de 2023
Xavi Hernández i Carlo Ancelotti, durant l'últim Madrid-Barça | Europa Press
El madridisme reacciona amb fúria a les últimes declaracions de Xavi i Messi
Notícia: El madridisme reacciona amb fúria a les últimes declaracions de Xavi i Messi
Comparteix
Ancelotti i Carvajal han esperonat l'afició amb les seves declaracions en roda de premsa
Leo Messi, amb Luis Campos i Nasser Al-Khelaïfi | Europa Press
El PSG mou fitxa per impedir que Laporta compleixi el seu somni amb Messi
Notícia: El PSG mou fitxa per impedir que Laporta compleixi el seu somni amb Messi
Comparteix
El club francès ha fet una oferta de renovació a l'astre argentí, segons ha informat la Cadena SER

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa