Món Esport
Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG

Kylian Mbappé ha renovat el seu contracte amb el Paris Saint-Germain i no ha fitxat pel Madrid per un “tema polític”. Així ho ha assegurat una veu autoritzada en matèria de la carrera del francès: el futbolista Jesé Rodríguez. Tots dos van compartir vestidor a l’equip parisenc i ara, en una entrevista al programa radiofònic El Partidazo de COPE, el segon ha desvelat les conversacions que tenien.

“Em sorprèn que Mbappé no hagi anat al Madrid perquè ell em deia que hi jugaria algun dia. Si no ha anat al Madrid ha estat per un tema de pressions fora del futbol, és un tema polític. Si fos per un tema de futbol, estaria al Madrid”, ha reconegut Jesé, qui es va formar a les categories inferiors del club blanc i va arribar a debutar al seu primer equip i a tenir força continuïtat.

La relació entre Jesé i Mbappé al PSG

És, doncs, una veu autoritzada, ja que com s’ha esmentat, han jugat junts al club presidit per Nasser Al-Khelaïfi. L’espanyol va fitxar, això sí, quan el francès encara no hi era: la temporada 2016/2017. Això sí, malgrat sortir cedit a altres equips, continuava vinculat als actuals campions francesos. Hi va tornar la temporada 2018/2019, hi va estar fins la següent, i allà va ser quan sí van coincidir i quan sí van parlar. Probablement, Mbappé, coneixedor del passat madridista de Jesé, li va demanar consells i li va explicar uns desitjos que, almenys de moment, no s’han complert.

No s’han complert per, segons el mateix Jesé, per motius polítics. I això té molt de sentit. Cal recordar que, segons moltes informacions, el mateix president de la República Francesa, Emmanuel Macron, va mediar tot trucant el davanter francès per convèncer-lo que es quedés a la capital i que per tant renovés. També apunten que va fer el mateix l’expresident del país Nicolas Sarkozy.

Els consells de Guti a Jesé

En la mateixa entrevista, Jesé, nascut a La Palma de Gran Canària, s’ha referit al seu futur, tot citant uns consells del mític exfutbolista blanc José María Gutiérrez, millor conegut com a Guti. I és que després de tancar l’etapa al club de la seva terra, Las Palmas, ha fitxat per l’Ankaragücü turc. I l’esmentat Guti “va tenir un punt molt important en la meva decisió. Li estic molt agraït perquè em va donar la seva opinió sincera. Em va explicar moltes coses del funcionament de la Lliga. Em va acabar de convèncer força”.



Més notícies
Ander Herrera i Kylian Mbappé, durant un entrenament | Europa Press
Un company d’equip de Mbappé al PSG posa a lloc la premsa de Madrid
Notícia: Un company d’equip de Mbappé al PSG posa a lloc la premsa de Madrid
Comparteix
Ander Herrera ha deixat les coses molt clares en una entrevista amb el diari As
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG, i Kylian Mbappé, jugador del mateix | Europa Press
Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé
Notícia: Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé
Comparteix
El president del PSG sorprèn a tothom en explicar per què va rebutjar l'oferta de l'any passat pel davanter
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Florentino explica la duríssima traïció de Mbappé al madridisme
Notícia: Florentino explica la duríssima traïció de Mbappé al madridisme
Comparteix
Florentino Pérez ha comentat quins motius han fet que Mbappé no fitxés pel Reial Madrid i quins canvis ha viscut el jugador
Kylian Mbappé, jugador del PSG | París Saint-Germain
El PSG anuncia la renovació de Mbappé fins a 2025
Notícia: El PSG anuncia la renovació de Mbappé fins a 2025
Comparteix
S'acaba el serial del darrer any i el madridisme es queda amb un pam de nas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa