Món Esport
La premsa francesa es burla de Sergio Ramos
  • CA
agraph -->

El futbolista del PSG Sergio Ramos continua sense debutar en partit oficial amb el club francès. El defensa va arribar a l’entitat parisenca el passat mes de juliol, però una lesió al soli l’ha mantingut apartat dels terrenys de joc fins al moment. El Paris Saint Germain va explicar el passat dijous en un comunicat oficial que Ramos continua entrenant al marge del grup i seguirà exercitant-se d’aquesta manera durant almenys deu dies.

La situació del central comença a ser motiu de befa per part de la premsa francesa. El diari francès L’Équipe va emetre el passat divendres un sketch on es burlava de l’estat físic de l’exmadridista. El vídeo simula una conversació entre els empleats i els jugadors del PSG a la ciutat esportiva del club. Un dels personatges afirma que “de vegades, escoltem algú parlar en espanyol, veiem un home ple de tatuatges i desapareix. Per què haurà vingut? Per la pasta“. Cap al final de l’sketch, els personatges fan una ouija per intentar contactar amb Sergio Ramos, a qui identifiquen com a un fantasma.

Mentre els mitjans francesos es prenen aquesta situació amb humor, el PSG demana paciència amb Sergio Ramos. El tècnic del club parisenc, Mauricio Pochettino, va assegurar que està content amb la progressió del jugador en una entrevista a la Cadena Cope. L’entrenador argentí va manifestar que “Està en un procés de recuperació i aviat començarà a entrenar amb el grup. Veurem quant de temps necessita per estar al nivell dels seus companys”. Pochettino reconeix que el futbolista “no ho està passant bé“. Tot i això, afirma que la confiança del Paris Saint Germain en el jugador és total: “És un gran campió i ningú dubta de la seva qualitat futbolística i el seu talent futbolístic”.



Més notícies
Sergio Ramos, durant un entrenament | PSG
Sergio Ramos rep un cop duríssim
Notícia: Sergio Ramos rep un cop duríssim
Comparteix
La seva recuperació ha tornat a patir un imprevist i el seu debut amb el PSG haurà d'esperar
Sergio Ramos, jugador del PSG | PSG
L’última oportunitat de Sergio Ramos
Notícia: L’última oportunitat de Sergio Ramos
Comparteix
El defensa central andalús podria reaparèixer imminentment i haurà de demostrar que vol continuar sent futbolista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa