Món Esport
Sergio Ramos rep un cop duríssim
  • CA

El defensa central andalús del Paris Saint-Germain (PSG) Sergio Ramos ha vist novament com la seva reaparició als terrenys de joc s’haurà d’endarrerir més del previst. La premsa francesa havia revelat que els metges del club gal volien donar-li l’alta durant aquesta setmana perquè pogués estar disponible per al partit del PSG contra l’Angers del divendres 15 d’octubre, però finalment no serà possible. Segons avança l’Équipe, els serveis mèdics de l’entitat parisenca han frenat la reaparició de Ramos, ja que han vist que aquesta hauria estat precipitada i que podria haver provocat una recaiguda indesitjada. Posteriorment, el mateix PSG ha confirmat que, com a mínim, haurà d’estar deu dies més de baixa i fent treball individual.

Sergio Ramos no juga un partit de futbol des del mes de maig. La seva lesió, que ja li havia fet la guitza durant l’inici de la temporada passada, es va complicar sobretot a partir de l’estiu i encara dura fins al dia d’avui. Alguns mitjans de comunicació estatals parlen de problemes d’ansietat del central andalús a causa d’aquesta lesió, ja que actualment el seu desig de tornar-se a vestir de curt és molt intens. El mateix tècnic del PSG, Mauricio Pochettino, ha assegurat en roda de premsa que “no ho està passant bé”. De fet, abans d’entrar a una convocatòria hauria de fer alguns entrenaments amb el grup, cosa que encara no ha pogut fer des que va arribar a França a inicis de juliol.

Cada cop és més difícil que Ramos pugui recuperar el nivell que va exhibir a Madrid en la consecució de les Champions League del conjunt blanc durant la passada dècada. És un jugador gran, de 35 anys, i aquestes lesions dificulten molt que el seu rendiment pugui ser l’adequat. A més a més, Pochettino i el club estan satisfets amb el rendiment de Kimpembe i Marquinhos, els actuals centrals titulars, i Ramos, que havia arribat per ser un futbolista clau, haurà de treballar intensament per treure-li el lloc a algun dels dos.



Més notícies
Simeone i Luis Suárez, al Camp Nou | Europa Press
Les sorprenents declaracions de Simeone sobre Messi
Notícia: Les sorprenents declaracions de Simeone sobre Messi
Comparteix
El tècnic argentí explica que va intentar que el millor jugador del món fitxés per l'Atlètic de Madrid
Georginio Wijnaldum, jugador del PSG | Europa Press
Wijnaldum agreuja la crisi interna del PSG
Notícia: Wijnaldum agreuja la crisi interna del PSG
Comparteix
El futbolista neerlandès s'ha queixat de l'entrenador Mauricio Pochettino públicament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: bs a octubre 14, 2021 | 13:27
    bs octubre 14, 2021 | 13:27
    cromanyó
  2. Icona del comentari de: JKHHN a octubre 15, 2021 | 07:33
    JKHHN octubre 15, 2021 | 07:33
    i?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa