Les sorprenents declaracions de Simeone sobre Messi

El tècnic argentí explica que va intentar que el millor jugador del món fitxés per l'Atlètic de Madrid

El futbolista argentí Leo Messi va abandonar el Futbol Club Barcelona a principis d’agost i pocs dies més tard va passar a militar a les files del París Saint-Germain (PSG). Des del mateix moment en què es va saber que no podria continuar al Barça pels problemes econòmics de l’entitat blaugrana, el club francès va ser l’únic destí que va sonar públicament, però amb el millor jugador del món lliure al mercat de fitxatges, molts van ser els equips que van estudiar la seva incorporació. Ara, se n’ha revelat un de forma oficial.

Diego Pablo Simeone, entrenador de l’Atlètic de Madrid, ha explicat en una entrevista al diari esportiu argentí Olé que va intentar que Messi fitxés pel seu equip. “Vaig trucar a Luis Suárez i li vaig preguntar si hi havia alguna possibilitat que el Leo pogués venir”, ha explicat. A la vegada, però, ha destacat que va ser una opció que només va durar “tres hores”, ja que assegura que el PSG estava totalment “obsessionat” amb l’arribada de l’argentí i que els matalassers no van tenir cap mena de possibilitat d’adquirir-lo.

Un hipotètic fitxatge de Messi per l’Atlètic hauria estat un trasbals encara més important per al barcelonisme, ja que hauria anat a parar a un rival directe. Haver de jugar un mínim de dues vegades per temporada contra l’excapità i llegenda blaugrana hauria estat un cop molt dur per als culers. Tanmateix, la seva íntima amistat amb Luis Suárez convertia aquesta opció en quelcom més o menys viable. Ara bé, el president del Barça, Joan Laporta, va assegurar darrerament que ell estava convençut que ja existia una “negociació prèvia” amb el PSG, ja que el va sorprendre la velocitat amb què es va produir el fitxatge. A la vegada, però, Messi nega aquesta afirmació, cosa que fa que la ferida que hi ha entre el futbolista i el president blaugrana continuï oberta.

Més informació

Comentaris

    El incuestionable Octubre 15, 2021 11:24 am
    Se acabo la plaaaattttaaaa? Se acabo el amoooorrrrr
    El incuestionable Octubre 15, 2021 11:25 am
    Se acabo la plaaaattttaaaa???? Se acabo el amoooorrrrr

Nou comentari