Món Esport
L’última oportunitat de Sergio Ramos
  • CA

El defensa central andalús del París Saint-Germain (PSG) Sergio Ramos podria reaparèixer sobre un terreny de joc després de gairebé mig any de baixa. El darrer partit que va disputar el futbolista de Camas va ser la tornada de les semifinals de la UEFA Champions League amb el Reial Madrid contra el Chelsea a Stamford Bridge i la seva actuació li va valdre moltes crítiques. Tornava de lesió i just després d’aquell duel es va tornar a trencar. Aquells problemes físics encara no els ha pogut resoldre, però des de França informen que Mauricio Pochettino ja el podria convocar per al pròxim partit del PSG.

D’aquesta manera, Ramos podria posar el punt final a molts mesos de lesió aquest divendres contra l’Angers, però a partir d’aquí s’obren una sèrie d’incògnites que continuaran inquietant els aficionats i els propietaris del conjunt francès. En primer lloc, cal saber si tornarà a exhibir el nivell que havia mostrat a Madrid durant tants anys o si haurà baixat el rendiment. Cal tenir en compte que durant tota la temporada va estar gairebé sempre lesionat, cosa que en un jugador de la seva edat, 35 anys, complica especialment la recuperació. A més a més, també preocupa el seu estat físic, ja que el risc d’una recaiguda sempre estarà present.

Ara bé, potser el problema més important per al PSG és mental, ja que l’actitud de Sergio Ramos també ha preocupat molt als tècnics del club i als seus propietaris qatarians. Quan només feia un mes que era a París, alguns mitjans van revelar que des de l’interior de l’entitat francesa s’havia observat que Ramos havia arribat “crescut” i que els seus negocis personals semblaven interessar-li més que la seva recuperació com a futbolista. En el cas d’un jugador com ell, l’actitud i la mentalitat és gairebé més important que res, perquè tampoc no destaca especialment per la tècnica individual, sinó per la capacitat de creure en les seves opcions i el seu talent d’aprofitar el seu físic per arribar a totes les pilotes, tant ofensivament, com defensivament. D’aquesta manera, Ramos es troba davant d’una oportunitat que podria ser definitiva per demostrar si continua interessat en ser un futbolista d’alt nivell o si ha anat a París a retirar-se.



Més notícies
Georginio Wijnaldum, jugador del PSG | Europa Press
Wijnaldum agreuja la crisi interna del PSG
Notícia: Wijnaldum agreuja la crisi interna del PSG
Comparteix
El futbolista neerlandès s'ha queixat de l'entrenador Mauricio Pochettino públicament
Sergio Ramos, jugador del PSG | Paris Saint Germain
Sergio Ramos perd un dels rècords que més valorava
Notícia: Sergio Ramos perd un dels rècords que més valorava
Comparteix
Cristiano Ronaldo ha superat el central com el jugador europeu amb més internacionalitats

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles a octubre 12, 2021 | 16:56
    Carles octubre 12, 2021 | 16:56
    No han anat tots retirar-se?
  2. Icona del comentari de: rd a octubre 13, 2021 | 09:07
    rd octubre 13, 2021 | 09:07
    cromanyó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa