Guardiola revela quan marxarà del City i què farà després

El tècnic de Santpedor ha donat molts detalls sobre el seu futur

Pep Guardiola, entrenador català del Manchester City, ha parlat del seu futur en un esdeveniment organitzat per XP Investimentos. El tècnic de Santpedor ha donat alguns detalls molt concrets sobre les seves intencions. Tant és així que ha acabat revelant la data en què vol abandonar el club anglès. Concretament, Guardiola ha explicat que vol complir amb el seu contracte amb el City i “prendre’m un descans després”. Això suposa que deixarà el club el 2023.

Posteriorment, la seva intenció, així com ha assegurat en aquest acte, és convertir-se en seleccionador. “M’agradaria liderar un equip a una Eurocopa, una Copa Amèrica o un Mundial”, ha afirmat. Malgrat que no ha dit quin seria el seu país favorit, sí que ha deixat entreveure que el Brasil té molts números: “És un equip fantàstic. Entreno alguns dels seus jugadors, però també en conec d’altres perquè són rivals. La selecció del Brasil sempre és candidata, la favorita. Sempre serà així, perquè és part de la seva essència i de la seva cultura”. Cal recordar que Valentí Guardiola, pare de Pep Guardiola, ja va descartar l’opció que el seu fill es convertís algun dia en seleccionador espanyol.

D’altra banda, en moltíssimes ocasions el tècnic de Santpedor ha assegurat que la seva intenció un cop acabi la seva etapa a les banquetes és tornar al Futbol Club Barcelona. Malgrat que no ho vol fer com a entrenador, un dels somnis de Guardiola sempre ha estat dirigir la Masia, així que aquest podria ser el seu nou càrrec a l’entitat blaugrana. Ara bé, com ell mateix ha deixat clar en aquest esdeveniment, encara queden molts anys per això.

Més informació

Comentaris

    pedro Agost 26, 2021 3:18 pm
    nunca entrenará a España ya q le puede el odio infinito a la misma

Nou comentari