Món Esport
Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
  • CA

El davanter portuguès de la Juventus de Torí Cristiano Ronaldo ha saltat a la palestra de l’actualitat futbolística des que el passat diumenge va demanar no ser titular en el partit de la Vecchia Signora contra l’Udinese. Aquesta demanda de CR7, confirmada pel mateix club, s’ha llegit en clau de mercat de fitxatges i des d’Itàlia s’assegura que el jugador de Madeira està buscant una sortida aquesta mateixa setmana, la darrera de la finestra estival de transferències.

Cristiano Ronaldo va marxar del Reial Madrid l’estiu del 2018 i ha jugat tres temporades a la Juventus. El seu objectiu era tornar a conquerir una Champions League, de la mateixa manera que ja ho havia fet al club blanc i al Manchester United, però aquest cop no li ha estat possible. A Itàlia, CR7 ha col·leccionat decepció rere decepció a Europa i fins i tot ha vist com la Juventus trencava la ratxa de nou lligues consecutives, quan l’any passat l’Inter de Milà es va imposar als torinesos.

Ara bé, la premsa italiana assegura que l’equip de Cristiano Ronaldo no ha rebut encara cap oferta per a ell. Encara li queda un any de contracte i, malgrat que no en podrien demanar molts milions, el club que el volgués sí que hauria de deixar anar una bona picossada, la qual s’aproparia als 25 milions d’euros, a la vegada que una fitxa força alta. Així doncs, són molt pocs els equips que el podrien fitxar, sobretot tenint en compte que el mercat ja està molt avançat i que moltes entitats ja el donen per tancat.

Una de les sortides més probables seria al París Saint-Germain (PSG). El club francès es dedica a col·leccionar estrelles des de fa anys i somiar amb una trobada entre Cristiano Ronaldo, Leo Messi i Neymar Jr. seria tot un somni per als propietaris qatarians. Tanmateix, aquesta operació forçaria, per fair play financer i per necessitat econòmica del club, que Kylian Mbappé marxés, cosa que l’aproparia molt al Reial Madrid.

D’altra banda, el Manchester City també podria ser un possible destí de Cristiano Ronaldo. Això aturaria els intents dels citizens d’incorporar Harry Kane, davanter del Tottenham, i el mercat de la Premier League es mouria d’una forma diferent. Pep Guardiola, tècnic del City, demana un davanter centre des de la marxa del Kun Agüero i CR7 podria ser una opció interessant, a la vegada que morbosa.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, davanter de la Juventus | Europa Press
Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Notícia: Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista va ser suplent en el darrer partit de la Juventus
Ansu Fati, feliç de poder-se reincorporar amb el grup | FC Barcelona
Ansu Fati torna a entrenar-se amb el grup
Notícia: Ansu Fati torna a entrenar-se amb el grup
Comparteix
El jove futbolista de la Masia entra a la recta final de la seva recuperació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa