Món Esport
Ansu Fati torna a entrenar-se amb el grup
  • CA

Grans notícies per als culers. El jove davanter del Futbol Club Barcelona Ansu Fati ha entrat a la recta final de la seva recuperació i, per fi, ha pogut reincorporar-se al grup per poder fer els entrenaments amb els seus companys. Encara es desconeix la data prevista pel seu esperat retorn, però el fet d’entrenar-se amb el grup és el pas previ a rebre l’alta mèdica, la qual hauria d’arribar durant les pròximes setmanes.

L’etern periple d’Ansu Fati amb aquesta lesió va començar el 6 de novembre de l’any 2020. El futbolista, després d’un inici de temporada brillant, va haver-se de retirar d’un partit contra el Betis i el club va comunicar una baixa d’uns quatre mesos a causa d’una lesió al menisc intern del genoll esquerre. El doctor Ramon Cugat el va operar i va començar la recuperació, però aquí és on van arribar els primers problemes.

Després d’anar complint amb la rehabilitació pautada, la inflamació del genoll d’Ansu Fati no baixava i va haver de ser operat en una segona ocasió a principis del 2021. El Barça i el jugador van ocultar aquesta informació, així que no es pot saber exactament quan va ser. Res no va canviar després d’aquesta intervenció i Ansu Fati va haver de tornar a passar per quiròfan entre finals de març i principis d’abril.

El futbolista i el seu entorn van decidir canviar de metge, un cop van veure que aquesta tercera operació no va solucionar els seus problemes. Amb l’extracció de menisc a l’horitzó, la quarta intervenció, realitzada el 6 de maig del 2021, va ser la que va donar bons resultats. Des d’aleshores, l’objectiu d’Ansu Fati ha estat incorporar-se amb el grup. Després de molts mesos d’entrenament en solitari, el jove futbolista de la Masia ha pogut arribar allà on volia ser i ara només queda tornar-lo a veure sobre els terrenys de joc i desitjar que no torni a patir una lesió d’aquestes característiques.



Més notícies
Laporta, durant la presentació del Kun Agüero | Europa Press
Al Barça li cauen dos milions d’euros ‘del cel’
Notícia: Al Barça li cauen dos milions d’euros ‘del cel’
Comparteix
El club ingressarà un 10% del traspàs de Cucurella al Brighton
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba també es rebaixa el sou
Notícia: Jordi Alba també es rebaixa el sou
Comparteix
Passarà a cobrar un 25% menys del que figurava al seu contracte fins al dia d'avui

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a agost 24, 2021 | 13:39
    No volem inadaptats a Can Barça agost 24, 2021 | 13:39
    Podia haver aprofitat el temps que ha estat de baixa per aprendre català si pensa quedar-se a Catalunya. Si no ho ha fet, serà un inadaptat més dels molts que corren per Can Barça. El senyor Laporta hauria de posar-hi remei
  2. Icona del comentari de: JMMR a agost 24, 2021 | 16:21
    JMMR agost 24, 2021 | 16:21
    ves a prendre pel cul

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa