Món Esport
Galleda d’aigua freda a Guardiola
  • CA

Pep Guardiola s’ha quedat sense un dels seus màxims objectius i desitjos en aquest mercat de fitxatges estival. El Manchester City es trobava en negociacions molt avançades per incorporar al davanter centre anglès del Tottenham Hotspur Harry Kane, però aquesta operació s’ha trencat de cop. A les seves xarxes socials, Kane ha confirmat que l’escalf de l’afició en els primers partits de la Premier League l’ha fet canviar d’opinió i ha decidit quedar-se a Londres a l’equip dirigit per Nuno Espírito Santo.

El Manchester City es troba orfe d’ariet des que el Kun Agüero va baixar el seu rendiment i va començar a tenir problemes amb les lesions. El davanter centre brasiler Gabriel Jesús no acaba de trobar el seu bon moment de forma i en els darrers partits Guardiola ha de jugar sense un golejador pur. És per això que Harry Kane, un dels millors del món en la seva posició, era un fitxatge molt important per al club citizen. El traspàs s’hauria tancat per més de 100 milions de lliures, convertint-se així en una de les operacions més importants d’aquest mercat.

Ara bé, no s’ha acabat tota l’esperança per a Guardiola. Des que Cristiano Ronaldo va demanar no ser titular en el darrer partit de la Serie A amb la Juventus de Torí s’han disparat totes les alarmes a Itàlia. La premsa del país transalpí assegura que el davanter portuguès està buscant una sortida i hi ha pocs clubs que tinguin disponibilitat econòmica per incorporar-lo. Amb l’opció de Harry Kane descartada, el Manchester City podria acabar fitxant CR7, de la mateixa manera que si Kylian Mbappé marxa del París Saint-Germain (PSG), també podria anar al club francès.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, a l'Eurocopa | Europa Press
Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Notícia: Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Comparteix
Si acaba marxant de la Juventus, hi poden haver moviments inesperats d'última hora
Cristiano Ronaldo, davanter de la Juventus | Europa Press
Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Notícia: Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista va ser suplent en el darrer partit de la Juventus

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a agost 25, 2021 | 18:12
    Culé agost 25, 2021 | 18:12
    Sabeu què és a Can Seixanta?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa