Món Esport
Guardiola i el Manchester City, a punt de patir un accident d’avió

El Manchester City va disputar el partit d’anada de vuitens de final de la Champions League davant l’Sporting de Portugal el passat dimarts. L’equip que dirigeix Pep Guardiola va regressar de Lisboa amb un resultat molt positiu, ja que van guanyar per 0 a 5 a l’estadi José Alvalade. El conjunt anglès preveia un viatge de tornada amb molt bones sensacions fruit de la seva victòria tan folgada. No obstant això, la tensió i els nervis van ser els protagonistes de l’arribada a Anglaterra dels citizens.

Pep Guardiola ha explicat a la roda de premsa prèvia al partit contra el Tottenham Hotspur les importants dificultats que va tenir l’avió del Manchester City per aterrar quan tornaven de Lisboa. El tècnic català ha descrit els moments d’inquietud que van viure tant ell com els seus jugadors: “L’avió es movia molt i no estem acostumats a això. Quan anàvem a aterrar, els motors van començar a fer molt de soroll i vam tornar a pujar. En aquell moment, ja sabíem que estava passant alguna cosa”.

L’entrenador del Manchester City ha lloat la feina i l’actitud del pilot de l’avió en un moment de pànic pel seu equip: “Va estar increïble. Va parlar amb nosaltres i estava molt calmat. Ens va dir que hi havia molt de vent en aquell moment i que intentaríem aterrar de nou a Manchester. Al final, vam haver d’anar a Liverpool. El pilot va estar magnífic perquè estàvem una mica espantats i les seves paraules ens van calmar a tots”.

El conjunt de Pep Guardiola ja està centrat a seguir liderant la Premier League després de la seva contundent victòria a la Champions League. El Manchester City es va imposar a l’Sporting de Lisboa gràcies als gols de Mahrez, Bernardo Silva, per partida doble, Foden i Sterling. El partit de tornada d’aquesta eliminatòria es disputarà el 9 de març a les 21:00 hores a l’Etihad Stadium. Abans d’això, el pròxim compromís dels citizens també serà com a locals i davant el Tottenham Hostapur aquest dissabte a les 18:30 hores. Actualment, el Manchester City és el primer classificat de la Premier League amb nou punts d’avantatge sobre el segon, que és el Liverpool. No obstant això, cal destacar que els reds han disputat un partit menys que l’equip de Pep Guardiola.



Més notícies
Erling Braut Haaland celebra un gol | Europa Press
Revelat el sou multimilionari que el Barça ofereix a Haaland
Notícia: Revelat el sou multimilionari que el Barça ofereix a Haaland
Comparteix
La junta de Laporta buscaria guanyar la subhasta pel noruec pagant-li 100 milions d'euros nets en cinc anys
Sergio Ramos i Mbappé, al PSG | @sergioramos
Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Notícia: Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Comparteix
El davanter desitjaria ser més protagonista, en detriment de pesos pesants com l'andalús

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa