Món Esport
Pablo Hasél guanya un judici al Betis amb Zozulya de protagonista
  • CA

El Jutjat Penal de Sevilla ha absolt el raper Pablo Hasél de qualsevol delicte pels comentaris que aquest va compartir a les seves xarxes socials després que el Reial Betis mostrés el seu suport al futbolista Roman Zozulya el 2017. Aquell any el jugador va marxar al Rayo Vallecano cedit pel club sevillà. No obstant això, el davanter va haver d’abandonar el club madrileny només arribar perquè van sortir a la llum unes fotografies on es vinculava l’ucraïnès amb la ideologia nazi. L’oposició de l’afició vallecana a la incorporació d’aquest jugador va ser contundent i va obligar la directiva a desprendre’s d’ell. Dies després, els jugadors del Betis van lluir samarretes amb el missatge “Tots som Zozulya” abans d’un partit al seu estadi.

Pablo Hasél va mostrar-se molt crític a través de les xarxes socials pel fet que els futbolistes bètics donessin el seu suport a una persona vinculada al nazisme. El raper va manifestar a través de Twitter que “a la plantilla del Betis que defensa al nazi, si no fos perquè també moririen pilots i hostesses, li desitjaria que el seu avió caigués“. A més, va qualificar de “basura” els jugadors de l’equip andalús i els hi va recordar que “parleu de linxament al futbolista i linxament és el que feien els nazis”.

Davant d’aquests fets, el Reial Betis es va querellar contra Pablo Hasél. El club andalús demanava dos anys i mig de presó pel cantant i el pagament de tres multes per delictes d’injúries amb publicitat, odi i coaccions. No obstant això, la jutge del cas ha estimat que “les expressions i judicis de valor de l’acusat cap al Reial Betis i els seus jugadors […] han de considerar-se emparades per la llibertat d’expressió” i que no reuneixen els elements necessaris per poder considerar-se com a un delicte.



Més notícies
De Jong, durant un partit contra el Betis | Europa Press
Quan i on veure el Barça-Betis
Notícia: Quan i on veure el Barça-Betis
Comparteix
Xavi continuarà fent créixer l'equip blaugrana al Camp Nou contra el conjunt andalús
Sergio Ramos, durant un entrenament | Europa Press
Sergio Ramos torna a caure al seu infern particular
Notícia: Sergio Ramos torna a caure al seu infern particular
Comparteix
Quan ja havia aconseguit debutar amb el PSG, torna a ser baixa per "fatiga muscular"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a desembre 04, 2021 | 15:35
    Gonzalo desembre 04, 2021 | 15:35
    Pues nada...ojalá este hijo de puta se pudra en la cárcel. Libertad de expresión. Y qué a todos los laZisnaZis les entre un dolor de barriga y que se retuerzan en el suelo antes de que sirvan de comida a las ratas de cloaca. Libertad de expresión.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa