Món Esport
Quan i on veure el Barça-Betis
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona té un nou test per conèixer fins a quin punt el conjunt blaugrana està millorant des de l’arribada de Xavi Hernández. Serà al Camp Nou contra el Reial Betis en un duel de Lliga que el tècnic egarenc ja ha qualificat de “final” per la situació delicada del Barça a la competició domèstica. Tot i això, a ningú no se li escapa que la final més important és la del dimecres vinent, a l’Allianz Arena contra el Bayern de Munic, amb el clar objectiu dels culers de classificar-se per als vuitens de final de la UEFA Champions League.

Per tant, el partit contra el Betis també serà una mena de banc de proves de cara a la setmana vinent. Amb Ousmane Dembélé, ara sembla que sí, recuperat al 100%, Xavi podria intentar apostar per la seva titularitat perquè ja estigui completament rodat a l’hora d’enfrontar-se al Bayern. El tècnic egarenc ha de continuar explorant formes per fer jugar bé l’equip enmig de la plaga de lesions que està vivint. La seva alineació podria ser la següent: Ter Stegen; Dest, Araujo, Piqué, Alba; Busquets, De Jong, Nico; Dembélé, Memphis, Gavi.

Davant seu, el Barça es trobarà un dels Betis més perillosos dels últims anys. No només es troba dos llocs per sobre dels blaugranes a la classificació, sinó que encadena quatre victòries consecutives i ho està fent d’allò més bé a l’Europa League. Per tant, en cap cas serà un rival senzill. Amb el talentós mig del camp format per Nabil Fekir i Sergio Canales i la inspiració de Juanmi Jiménez en atac, els andalusos poden fer molt mal al Barça i, si els blaugranes no estan bé, fins i tot poden perdre el partit.

El duel que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Reial Betis, corresponent a la setzena jornada de la Lliga Santander, es disputarà el 4 de desembre al Camp Nou a les 16:15. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Esclata una guerra entre Barça, Madrid i Athletic i LaLiga
Notícia: Esclata una guerra entre Barça, Madrid i Athletic i LaLiga
Comparteix
Els tres clubs proposen una alternativa al famós acord amb CVC
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi: “Així som els catalans, a part de guanyar, ho volem fer bé”
Notícia: Xavi: “Així som els catalans, a part de guanyar, ho volem fer bé”
Comparteix
El tècnic egarenc ha descartat la presència d'Ansu Fati als pròxims partits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa