Món Esport
Xavi: “Així som els catalans, a part de guanyar, ho volem fer bé”
  • CA

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el Reial Betis que es disputarà el 4 de desembre al Camp Nou a les 16:15h. El tècnic egarenc ha avaluat la situació del seu equip i els passos endavant que s’estan fent des que va arribar. Ha titllat el duel contra els andalusos de “final” i ha assegurat que el darrer triomf contra el Vila-real es va celebrar com un títol al vestidor. Tot i això, afirma que “la victòria ens va deixar amb ganes de més”, perquè “els catalans i els culers som així, a part de guanyar, ho volem fer bé”. En aquest sentit, s’ha tornat a mostrar com un entrenador inconformista, que seguirà treballant amb l’equip per fer-lo créixer molt més.

Respecte als futbolistes de la plantilla, entre els quals hi ha molts lesionats, Xavi ha deixat entreveure que Ansu Fati no serà a la convocatòria per rebre el Betis: “Fins que no estigui al 100%, no estarà amb nosaltres. No podem perdre més jugadors. Està fent un esforç que emociona, però és molt difícil que pugui ser amb nosaltres per al pròxim dimecres”. D’aquesta manera, l’egarenc també ha tancat gairebé la porta a un retorn il·lusionant d’Ansu contra el Bayern de Munic a la final de la UEFA Champions League a l’Allianz Arena. D’altra banda, d’Ousmane Dembélé sí que ha dit que ja tindrà opcions de ser titular i li ha tornat a demanar públicament que renovi: “És un jugador importantíssim i continuo pensant que pot ser el millor del món a la seva posició”.

Finalment, també ha felicitat la capitana del primer equip femení del Barça, Alèxia Putellas, per haver assolit recentment la Pilota d’Or: “Ha fet història. El seu nivell és impressionant”. També ha parlat meravelles de Pedri González, pel Trofeu Kopa, i de Leo Messi, per la seva setena Pilota d’Or. Respecte al creixement del futbol femení, Xavi ha dit que “està creixent d’una manera molt bèstia” i fins i tot ha assegurat que “mai no havia pensat en entrenar un equip femení, però ara ja no ho descarto”.



Més notícies
Leo Messi, durant el partit contra el Niça | Europa Press
La premsa francesa ataca Messi sense pietat
Notícia: La premsa francesa ataca Messi sense pietat
Comparteix
"La seva actuació és indigna d'un jugador que ha guanyat la Pilota d'Or", escriuen
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Laporta: “Un Barça sense Messi també és atractiu”
Notícia: Laporta: “Un Barça sense Messi també és atractiu”
Comparteix
El president del club blaugrana ha concedit una entrevista a TV3

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guardiola de Berguedà a desembre 03, 2021 | 18:59
    Guardiola de Berguedà desembre 03, 2021 | 18:59
    Si home si quapi. Tenim el millor porter del mòn, el millor central del mòn, el millor mig del món, en Riqui, el millor extrem del món, el millor devanter del mòn, en Memphis, el millor entrenador del món i què ningú ho dubti el millor President de món mundial. Ànims què encara podem guanyar la xampinyons.
  2. Icona del comentari de: Gonzalo a desembre 03, 2021 | 21:45
    Gonzalo desembre 03, 2021 | 21:45
    Ya está el defensor de Qatar con las tonterías de siempre. Salid al campo y ganad, coño, u dejaros de gilipolleces.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa