Món Esport
Laporta: “Un Barça sense Messi també és atractiu”
  • CA

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a TV3 en la qual ha analitzat la situació de la institució blaugrana amb detall, tot i que no s’ha mullat en excés. Un dels temes més interessants ha estat, novament, el moment en què va haver de dir adeu a Leo Messi l’estiu passat, ara que va coincidir amb l’argentí a l’entrega de la seva setena Pilota d’Or. El màxim dirigent culer ha mantingut la versió que ha donat des d’aleshores i ha assegurat que “va ser impossible que es quedés per marge salarial”. A més a més, ha reconegut que “a l’estiu vam notar l’impacte de la seva marxa”, però, a la vegada, afirma que al dia d’avui “la gent i els inversors veuen que un Barça sense Messi també és atractiu”.

Un dels altres punts destacats ha estat l’Espai Barça, projecte que Laporta ha dit que “es convertirà en el complex d’esports i entreteniment més gran i més innovador en una ciutat europea”. El president demana als socis que no es facin enrere i que donin suport a la proposta que ha fet l’entitat blaugrana, ja que sinó “hauríem de continuar posant pedaços i això no correspon a un club com el Barça”. Finalment, ha insistit en la idea que ja ha repetit en altres ocasions: “Els nostres principals competidors ja han fet aquest pas i no ens podem quedar enrere”.

Pel que fa a altres temes destacats, Laporta ha tornat a demanar públicament la renovació d’Ousmane Dembélé, a qui ha comparat amb Kylian Mbappé i ha dit que el blaugrana “és millor”. Tot i això, ha confirmat que el problema principal és el representant, perquè el futbolista “es vol quedar”. També ha confirmat el retorn del doctor Ricard Pruna, qui va marxar del club per desavinences amb Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Laporta torna a canviar de versió: es compliquen els fitxatges d’hivern
Notícia: Laporta torna a canviar de versió: es compliquen els fitxatges d’hivern
Comparteix
"Hem de vendre jugadors per poder fitxar", ha assegurat
Leo Messi, durant un entrenament | Europa Press
Revelada una estafa multimilionària a Messi
Notícia: Revelada una estafa multimilionària a Messi
Comparteix
L'argentí va comprar un hotel de Sitges per 30 milions d'euros que tenia una ordre d'enderrocament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a desembre 03, 2021 | 12:45
    JMMR desembre 03, 2021 | 12:45
    Potser també ho seria un barça sense Laporta
  2. Icona del comentari de: Guardiola de Berguedà a desembre 03, 2021 | 19:02
    Guardiola de Berguedà desembre 03, 2021 | 19:02
    Sense en Messi per amb tu de Presi, fantàstic. Què més volem. Visca el Barca, i Visca la Xampinyons

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa