Món Esport
Sergio Ramos torna a caure al seu infern particular
  • CA

Sergio Ramos, defensa central andalús del París Saint-Germain (PSG), no aixeca el cap. Si bé ara fa una setmana va aconseguir, per fi, debutar com a futbolista del conjunt gal, una setmana després ha quedat demostrat que allò va ser només un miratge. El club francès ha alertat que Ramos és baixa per al pròxim partit, en aquest cas contra el Lens a la Ligue 1, a causa de “fatiga muscular” després d’haver disputat noranta minuts la setmana passada. De fet, és la segona vegada consecutiva que cau d’una llista, ja que tampoc no va poder jugar entre setmana amb el Niça. Tot plegat confirma que l’andalús es troba molt i molt lluny del nivell pletòric que havia exhibit al Reial Madrid durant tants anys.

Tanmateix, el PSG ja podia haver estat conscient de quin futbolista estava fitxant i dels problemes que això li podia comportar. Cal tenir en compte que el curs passat, encara com a merengue, ja va estar moltíssimes jornades lesionat. En un jugador de 35 anys, com és el cas del de Camas, recuperar-se correctament de temps de baixa tan i tan llargs és molt més complicat que en un futbolista jove. De fet, des de principis de maig d’aquest 2021, Ramos només ha pogut jugar un partit, que és justament el de la setmana passada. Recuperar el ritme de competició li pot resultar pràcticament impossible, i més tenint en compte que té davant centrals de la talla de Presnel Kimpembe i Marquinhos.

Els aficionats del PSG, la premsa francesa i l’entorn del club estan absolutament farts d’aquesta situació. La seva idea era incorporar un jugador que els pogués portar a conquerir la preuada UEFA Champions League. L’entitat parisenca lluita per aquesta competició des de l’arribada del capital qatarià la dècada passada, però encara no ho han aconseguit. Tot i haver portat futbolistes espectaculars i tenir un dels millors tridents de la història d’aquest esport, amb Leo Messi, Neymar Jr. i Kylian Mbappé, el joc que desplega l’equip no fa pensar en la possibilitat d’acabar aixecant l’orelluda.



Més notícies
Leo Messi, durant el partit contra el Niça | Europa Press
La premsa francesa ataca Messi sense pietat
Notícia: La premsa francesa ataca Messi sense pietat
Comparteix
"La seva actuació és indigna d'un jugador que ha guanyat la Pilota d'Or", escriuen
Neymar Jr., jugador del PSG | Europa Press
Neymar abandona l’estadi plorant i lesionat i després surt de festa
Notícia: Neymar abandona l’estadi plorant i lesionat i després surt de festa
Comparteix
Ha estat descobert fumant catximba i jugant a pòquer a altes hores de la matinada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa