Món Esport
Neymar es desfà en elogis cap a Leo Messi
  • CA

Neymar, exjugador blaugrana i amic de Leo Messi, ha lloat el seu antic company d’equip després de perdre la final de la Copa Amèrica contra l’Argentina. El brasiler ha qualificat Messi com al “millor jugador de la història”, i li ha reconegut tot el que ha fet pel futbol i per ell mateix. La relació entre les dues estrelles del futbol va ser molt bona, tant dins com fora dels terrenys de joc, i ara el davanter del Brasil s’ha desfet en elogis cap al flamant campió de les Amèriques.

Quan el partit va finalitzar, els dos jugadors es van fondre en una abraçada que quedarà per a la història. Neymar va perdre la gran final i, malgrat admetre que odia perdre, ha donat una lliçó d’esportivitat felicitant el seu rival i reconeixent que “el futbol estava esperant aquest moment”. Messi havia arribat a quatre finals amb la seva selecció i les havia perdut totes, fins que aquesta matinada ha pogut trencar la maledicció. Neymar no ha estat l’únic que ha lloat la figura de l’argentí, que ha rebut les felicitacions de molts altres futbolistes.

Messi és considerat per molts el millor jugador de la història, i futbolistes com Thomas Müller, Antonio Valencia o Jerome Boateng l’han felicitat per un títol “més que merescut”, segons el central alemany, famós per la cèlebre jugada amb Messi durant la semifinal de Champions de 2015. També la llegenda del futbol anglès, Gary Lineker, ha compartit al seu compte de Twitter la seva alegria pel títol aconseguit “per l’indiscutible millor jugador de tots els temps“.



Més notícies
Messi aixeca finalment la Copa Amèrica | @CopaAmerica
Messi consuma un nou ‘Maracanazo’ i la Copa Amèrica torna a l’Argentina (1-0)
Notícia: Messi consuma un nou ‘Maracanazo’ i la Copa Amèrica torna a l’Argentina (1-0)
Comparteix
Un gol d'Àngel Di María certifica la victòria de l'albiceleste davant el Brasil
Messi rep el trofeu de màxim golejador de la Copa Amèrica | @CopaAmerica
Messi trenca la seva maledicció amb l’Argentina
Notícia: Messi trenca la seva maledicció amb l’Argentina
Comparteix
L'estrella del Barça ha aconseguit el seu primer títol de seleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa