Neymar: “Hi ha hagut moments en què he volgut deixar el futbol”

“Una vegada vaig arribar al punt de preguntar-me a mi mateix si volia continuar”, revela el brasiler

Neymar Jr ha fet, en una entrevista a la revista Gaffer, una declaració que portarà cua. El brasiler ha confessat que, encara que mai no perdrà la seva passió pel futbol, sí que s’ha arribat a plantejar alguna vegada la possibilitat de deixar-ho estar per culpa de la pressió a la qual està sotmès constantment. “Hi ha hagut moments en què he volgut deixar de jugar. Una vegada vaig arribar al punt de preguntar-me a mi mateix si volia continuar”, ha destapat.

“Després, però, vaig recordar tot el que he hagut de fer per arribar fins aquí. L’amor que sento pel futbol i tot plegat em van calmar i em van fer tornar a la realitat. Soc molt afortunat. De debò. He aconseguit moltes coses durant la meva carrera que a mi i a la meva família ens han fet molt feliços. Debutar i guanyar títols amb el Santos, complir el somni de jugar al Barça, arribar al PSG… Aquests moments sempre seran especials per a mi”, ha reflexionat.

En l’entrevista, que es pot llegir en aquest enllaç, Neymar mostra la seva faceta més sincera. “Ara mateix soc al costat dels millors jugadors del món. N’estic molt orgullós. M’honora ser tractat com un ídol per tot el que he fet sobre la gespa. L’únic que vull és continuar portant alegria al futbol”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari