Món Esport
Al-Khelaïfi perd els papers amb els àrbitres i obliga la policia a intervenir-hi

El multimilionari projecte del Paris Saint-Germain ha caigut eliminat novament de la Champions League. I ja en van deu. Deu eliminacions europees de l’equip presidit, des de 2012, pel qatarià Nasser Al-Khelaifi. D’un equip dissenyat per competir i, sobretot, per guanyar el trofeu més important a nivell de clubs del món. Cal tenir en compte que la Ligue 1 francesa es queda massa petita per la dimensió econòmica. I cal tenir en compte la tensió amb la qual viuen els dirigents del club parisenc.

Tant és així, que el mateix Al-Khelaifi hauria perdut els papers un cop el partit ha acabat. Resulta que en el primer dels tres gols de Karim Benzema ha estat precedit per un xoc entre el francès i el porter del PSG, Gianluigi Donnarumma. Si bé l’àrbitre ha interpretat això com quelcom legal, els companys de l’italià ho han considerat com a falta. Creien que el gol havia de ser anul·lat.

També ho ha considerat així Al-Khelaifi. Ha acabat consumit per la frustració de veure com el seu equip naufraga un altre cop a Europa malgrat haver gastat tants diners darrerament, en els traspassos i en els sous de Leo Messi, Sergio Ramos, Achraf Hakimi o el mateix Donnarumma.

En aquest sentit, segons ha informat Movistar+, el dirigent ha baixat als vestuaris dels àrbitres per escridassar-los i donar cops, previsiblement, a la porta i les parets. Per contrarrestar les seves males intencions, hauria intervingut la policia i treballadors del seu propi club. Aquests, a més, han demanat disculpes als àrbitres en qüestió i a membres del Reial Madrid.

El PSG ha quedat eliminat dels vuitens de final per primer cop des de la temporada 2018/2019. En aquella ocasió, va ser remuntat pel Manchester United, en la tornada al Parc dels Prínceps. L’any anterior va caure eliminat a la mateixa ronda, contra el Reial Madrid. I l’anterior, la temporada 2016/2017, va passar el mateix, en la històrica remuntada del Barça, en el Camp Nou, amb el recordat 6-1. Darrerament, el PSG havia sigut finalista de la competició (el 2020), i havia estat eliminat pel Manchester City de Guardiola a les semifinals (el 2021).



Més notícies
Karim Benzema celebra un gol | Europa Press
Dia de la marmota i nit de Benzema (3-1)
Notícia: Dia de la marmota i nit de Benzema (3-1)
Comparteix
El davanter posa, amb un hat-trick, l'equip francès al seu lloc, en una remuntada apoteòsica
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
El PSG amenaça el Barça amb tornar-ho a fer
Notícia: El PSG amenaça el Barça amb tornar-ho a fer
Comparteix
L'equip presidit per Nasser Al-Khelaifi somnia a fitxar un Ronald Araujo que encara no ha renovat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa