La selecció espanyola ha guanyat sense gaires dificultats la selecció kosovar per un còmode 3-1. En cap moment els de Luis Enrique han patit per la victòria i han encarrilat el triomf des de la primera meitat. Després de tanta i tanta polèmica pel reconeixement de Kosovo com a Estat independent, el partit ha passat sense pena ni glòria i els esforços espanyols per evitar el terme “Kosovo” han quedat en un gran ridícul tenint en compte la poca transdència del duel.

Els dos primers gols del partit, a la primera part, han estat obra de Dani Olmo i Ferran Torres. De fet, han estat dos dianes espectaculars, impossibles d’aturar pel porter balcànic. Kosovo ha retallat distàncies a les acaballes del partit gràcies a un error gravíssim d’Unai Simón, però Gerard Moreno ha sentenciat el duel pocs minuts més tard.

Amb aquesta victòria, la selecció espanyola ja suma set punts en la lligueta de classificació per al Mundial de Qatar del 2022. Després de l’empat contra Grècia i el triomf agònic contra Geòrgia, els de Luis Enrique segueixen sense convèncer pel que fa a joc, però van apropant-se a l’objectiu.



Més notícies
Sergio Busquets, durant el partit contra Kosovo | SeFutbol
Ridícul històric de TVE per no reconèixer la independència de Kosovo
Notícia: Ridícul històric de TVE per no reconèixer la independència de Kosovo
Comparteix
Els comentaristes han fet malabars per no pronunciar la paraula maleïda
Les jugadores del Barça celebren un gol a Manchester | FC Barcelona
El Barça pateix, però torna a ser a semis de la Champions (2-1)
Notícia: El Barça pateix, però torna a ser a semis de la Champions (2-1)
Comparteix
Un gol d'Oshoala a la segona meitat ha encarrilat l'eliminatòria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa