Món Esport
“Maradona no va morir, el van matar”
  • CA

Quan ja fa més de tres mesos de la mort de Diego Armando Maradona, van apareixent incògnites respecte a les seves últimes hores que generen dubtes i indignació als seus amics, familiars i aficionats. Diversos àudios que han transcendit dels seus metges de confiança semblen indicar que no estava ben acompanyat i ben cuidat i que la seva mort es podria haver degut a negligències mèdiques.

És per això que milers d’argentins han convocat una manifestació al mític obelisc de la ciutat de Buenos Aires per reclamar justícia. “Maradona no va morir, el van matar”, ha estat un dels lemes de la concentració. Les filles del Pelusa, Dalma i Ginaninna també han acudit a la marxa, però han hagut de desaparèixer a causa de la gran expectació que han generat.

Així, les investigacions que ja estan en curs respecte a la mort del mític 10 argentí comencen a rebre una certa pressió popular. Matías Morla, el seu advocat, i, sobretot, Leopolde Luque, polèmic amic i neurocirurjà de Maradona, són les dues persones més assenyalades per l’opinió pública.



Més notícies
Neix l’estadi Diego Armando Maradona
Notícia: Neix l’estadi Diego Armando Maradona
Comparteix
El Nàpols canvia oficialment el nom del seu camp: San Paolo ja és passat
Investiguen el metge de Maradona
Notícia: Investiguen el metge de Maradona
Comparteix
Tot i que encara no està imputat, Leopoldo Luque està sota sospita en la causa que indaga les causes de la mort del Pelusa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa