Leopoldo Luque, personatge mediàtic i metge personal de Diego Armando Maradona, està sent investigat en relació a les causes de la mort del seu client. La justícia argentina ha ordenat l’escorcoll de la seva consulta i també la seva casa particular. Entre altres proves, s’ha incautat l’historial mèdic de l’exfutbolista.

Tanmateix, Luque encara no està imputat, però les declaracions dels familiars de Maradona han fet que les autoritats posin el focus en aquest personatge, que podria ser citat a declarar. En roda de premsa, el metge ha assegurat que està “orgullós” de tot el que ha fet “per al Diego” i que va ser el mateix exfutbolista qui va “abandonar”, perquè volia “una vida dolenta”.

Entre totes les crítiques que s’han fet a Luque, la més comuna és respecte a l’operació que es va dur a terme sobre Maradona, la recuperació de la qual no va poder superar l’exfutbolista, entre altres coses pel síndrome d’abstinència. Els familiars del Pelusa han declarat en diverses ocasions que la intervenció quirúrgica va ser una “irresponsabilitat”.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 29, 2020 | 21:39
    Ramon novembre 29, 2020 | 21:39
    Tot en Maradona és impresentable. Tot, llevat que fou un dels millors futbolistes que hi ha hagut mai. Però ja dic, fora d'això, tota la resta fa feredat.
  2. Icona del comentari de: Ramon a novembre 30, 2020 | 11:12
    Ramon novembre 30, 2020 | 11:12
    Però també deixa molt retratada Catalunya, que dins el variat pack de trets no gens exemplars de Maradona, no s'hi inclogui que fes costat a sàtrapes criminals com Chávez, el Che, Maduro o Castro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa