Món Esport
Neix l’estadi Diego Armando Maradona
  • CA

Ja és oficial. Aquest divendres, l’estadi del Nàpols ha passat de dir-se San Paolo a rebre el nom de Stadio Diego Armando Maradona. Tal com va anunciar l’alcalde Luigi de Magistris després de la mort de l’exjugador argentí, l’Ajuntament de la ciutat italiana ha canviat el nom del camp per homenatjar la figura d’El Pelusa. La modificació s’ha aprovat per unanimitat.

“Maradona va encarnar el símbol de redempció d’un equip que, en els anys més foscos, va demostrar que és possible aixecar-se, guanyar i triomfar. També va oferir un missatge d’esperança i bellesa a tota la ciutat”, ha explicat l’Ajuntament de Nàpols en la seva resolució. Durant l’acte, l’alcalde de la ciutat ha recordat la llegenda del futbol argentí com “el jugador més gran de la història”.

L’estadi estrenarà nom dijous vinent, en el partit entre el Nàpols i la Reial Societat corresponent a l’Europa League. Encara no està confirmat, però el més probable és que quan els afeccionats puguin entrar al camp es recordi d’alguna forma la figura de Diego Armando Maradona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa