Món Esport
El City de Guardiola salva un punt a Anfield (2-2)
  • CA

El Liverpool i el Manchester City s’han repartit els punts en empatar a dos gols a Anfield. Els locals s’han posat per davant al marcador en dues ocasions gràcies als gols de Mané i Salah. Els citizens han igualat el marcador ràpidament ambdues vegades per mitjà de Foden i De Bruyne. L’equip de Pep Guardiola se situa tercer, a dos punts del lideratge que ostenta el Chelsea. Mentre es disputava aquest duel, el tècnic de Santpedor ha estat notícia per un tema extraesportiu. El País i La Sexta asseguren que l’exblaugrana hauria estat propietari d’un compte corrent a Andorra.

Pel que fa al partit, la primera ocasió ha trigat 21 minuts a arribar. Bernardo Silva ha protagonitzat una gran jugada individual on ha marxat de diversos defenses rivals abans d’assistir Foden. El futbolista anglès no ha aconseguit superar Alisson en l’un contra un. L’altra gran oportunitat del primer temps també ha estat pels visitants. El mateix Foden ha servit una centrada per De Bruyne i el belga ha rematat en planxa per sobre del travesser.

El Liverpool s’ha avançat al minut 59 per mitjà de Mané. Salah ha fet una gran jugada per la banda dreta i ha servit en safata el gol al senegalès. Però Foden ha igualat el partit deu minuts després. Gabriel Jesús ha arribat fins a la frontal i ha assistit l’extrem anglès, que ha batut Alisson per mitjà d’una fuetada amb la cama esquerra.

El partit s’ha animat moltíssim als darrers minuts. Salah ha tornat a avançar els locals amb un autèntic golàs. L’egipci ha batut Ederson amb un xut creuat després de retallar Bernardo Silva i Laporte. Però el City ha respost de manera immediata per segona vegada consecutiva. De Bruyne ha fet un cacau amb la cama esquerra des de fora de l’àrea i la pilota ha topat amb Matip. El defensa ha desviat la trajectòria de l’esfèric impedint que Alisson pogués aturar el xut del belg



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Pep Guardiola hauria estat propietari d’un compte corrent a Andorra
Notícia: Pep Guardiola hauria estat propietari d’un compte corrent a Andorra
Comparteix
El tècnic hauria utilitzat una societat panamenya per gestionar aquest dipòsit sense que es conegués la seva identitat
Pablo Maffeo, jugador del RCD Mallorca | RCD Mallorca
Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
Notícia: Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
Comparteix
El jugador del Mallorca Pablo Maffeo va protagonitzar una picabaralla amb el tècnic del Llevant, Paco López

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa