Món Esport
Pep Guardiola torna a posar el món del futbol als seus peus

Semblava impossible que el Manchester City es pogués reenganxar a aquesta Premier League. L’Arsenal, que havia fet un primer tram de temporada espectacular, li havia arribat a treure set punts al conjunt sky blue i ja es començava a donar per fet que aquesta lliga es tenyiria de color vermell i aniria cap als gunners de Londres. Tanmateix, comptar amb un dels millors entrenadors de la història del futbol, si no el millor, és un factor que sempre s’ha de tenir en compte. Pep Guardiola ho ha tornat a fer, ha tornat a posar el món dels seus peus i ha conduït el seu equip cap a una remuntada històrica.

Guardiola, a un pas de guanyar la seva cinquena Premier amb el Manchester City

El Manchester City ha guanyat el partit decisiu pel lideratge de la Premier League. De fet, ha golejat l’Arsenal a l’Etihad Stadium (4-1) i s’ha posat a dos punts del conjunt londinenc. Tenint en compte que els de Guardiola tenen dos partits menys que encara han de disputar, en tenen prou amb guanyar-ne un per posar-se líders. Si surten vencedors dels dos, els citizens ja tindran cinc punts d’avantatge sobre l’Arsenal. A més a més, el goal average general del City, que és el criteri de desempat de la Premier, és molt superior al dels gunners. Per tant, Guardiola ho té tot a favor per aixecar la seva cinquena lliga anglesa.

La crònica del Manchester City-Arsenal (4-1)

Pel que fa al duel en qüestió contra l’Arsenal, el City ha mostrat una de les seves millors versions de la temporada, demostrant que, al màxim nivell, és, probablement, el millor equip d’Europa i fins i tot del món. Kevin de Bruyne ha fet una exhibició al mig del camp i també en atac. Ha marcat dos gols i ha repartit una assistència. John Stones ha estat qui ha rematat al fons de la porteria la centrada del belga. A les acaballes del duel, l’Arsenal ha retallat distàncies, però, qui si no, Erling Haaland, les ha tornat a eixamplar amb un gol al temps afegit que ha rematat la festa.

Kevin de Bruyne, durant el Manchester City-Arsenal | Europa Press
Kevin de Bruyne, durant el Manchester City-Arsenal | Europa Press


Més notícies
Guardiola i Ancelotti, durant l'últim City-Madrid | Europa Press
Guardiola i el Madrid es tornaran a creuar en unes semifinals vibrants
Notícia: Guardiola i el Madrid es tornaran a creuar en unes semifinals vibrants
Comparteix
El Manchester City ha eliminat el Bayern de Munic de la Champions
Erling Haaland i Pep Guardiola | Europa Press
Guardiola i Haaland deixen el Madrid amb un pam de nas
Notícia: Guardiola i Haaland deixen el Madrid amb un pam de nas
Comparteix
La renovació del tècnic català amb el Manchester City lliga Haaland amb el club anglès almenys fins al 2025
Rodrygo i Carvajal celebren un gol a Stamford Bridge | Europa Press
O Guardiola o la quinzena
Notícia: O Guardiola o la quinzena
Comparteix
El Madrid s'ha classificat per a les semifinals de la Champions i la sensació és que només el Manchester City pot impedir una nova Copa d'Europa dels blancs
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Bayern de Munic | Europa Press
L’espectacular partit on Guardiola ha “perdut deu anys de vida”
Notícia: L’espectacular partit on Guardiola ha “perdut deu anys de vida”
Comparteix
L'entrenador del Manchester City ha vist com el seu equip golejava el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa