Món Esport
La curiosa teoria de Guardiola sobre l’últim empat del Manchester City

El tècnic català del Manchester City, Josep Guardiola, ha explicat les raons de l’empat del seu conjunt a la Premier League aquest dimecres al camp del Brighton & Hove Albion. El de Santpedor, ja relaxat i sabent-se guanyador de la cinquena Lliga anglesa del seu palmarès, ha aprofitat per fer unes declaracions divertides sobre la punxada del seu equip. El matx amb el Brighton ha acabat amb empat a un i el tècnic ha desvetllat les possibles raons del perquè no han pogut aconseguir el triomf.

El tècnic català ha destacat que després de guanyar la Lliga, la festa ha estat molt llarga i que el passat diumenge es van beure “tot l’alcohol de Manchester“. El diumenge 21 de maig, Guardiola i els jugadors citizens van celebrar el títol davant els seus aficionats i aquest dimecres han tingut compromís de Lliga pendent de jornades anteriors.

Després d’aquest duel, en el qual el conjunt de Guardiola no s’hi jugava res i ha acabat amb empat a un, l’entrenador ha explicat que estava preocupat “pel rendiment en aquest partit respecte al dels últims mesos” a causa de la festa pel nou títol domèstic aconseguit fa tot just quatre dies.

A més, el tècnic català s’ha desfermat totalment i ha declarat que els jugadors van festejar el títol com tothom celebra un gran triomf: “Jo a les 22:30 estava al llit, estava esgotat. Però sé que els jugadors van fer el que havien de fer. Quan has guanyat la Premier League, has de celebrar-ho”. Tot i aquestes divertides declaracions, Guardiola també ha expressat que el seu equip ha “demostrat” perquè és el campió de Lliga i que no ha vist “falta d’intensitat”. L’equip ha hagut d’igualar un 1-0 amb gol de Phil Phoden i Erling Haaland ha vist com li han anul·lat un gol al segon temps, decisió per la qual Guardiola ha estat en desacord.

Erling Haaland, davanter del City | Europa Press
Erling Haaland, davanter del City | Europa Press

Dues finals per davant

El Manchester City afronta aquest diumenge, al camp del Brentford, l’últim partit abans de posar totes les mirades en les dues finals que li queden. La primera, la de l’FA Cup en el derbi de la ciutat de Manchester contra el United el dissabte 3 de juny. La segona serà el dissabte 10 de juny en la final de la UEFA Champions League davant l’Inter de Milà.

Si el conjunt ‘sky blue’ es capaç de guanyar aquestes dues finals, Guardiola coronarà una gran temporada i es podrà treure l’espina clavada de no haver guanyat cap Champions des que va marxar del Barça. D’aquesta manera, el City podrà aixecar la primera ‘orelluda’ de la seva història i continuar allargant la seva llegenda a Anglaterra.



Més notícies
Vini Souza, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid | RCD Espanyol
Empat heroic de l’Espanyol per aferrar-se a la lluita per la salvació (3-3)
Notícia: Empat heroic de l’Espanyol per aferrar-se a la lluita per la salvació (3-3)
Comparteix
Els pericos han remuntat tres gols en contra de l'Atlètic de Madrid al RCDE Stadium
Jordi Alba, durant la roda de premsa on ha explicat els motius del seu adeu del Barça | Europa Press
Jordi Alba confessa el motiu real del seu adeu del Barça
Notícia: Jordi Alba confessa el motiu real del seu adeu del Barça
Comparteix
En una roda de premsa el futbolista català ha donat els detalls de la seva decisió
Andrés Iniesta anuncia que deixa el Vissel Kobe | Europa Press
Iniesta deixa el Vissel Kobe, però anuncia una notícia del tot inesperada
Notícia: Iniesta deixa el Vissel Kobe, però anuncia una notícia del tot inesperada
Comparteix
A diferència del que tothom pensava, ell mateix inclòs, no es retira encara i busca un nou destí
Josep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola revela què farà després de les dues finals amb el Manchester City
Notícia: Guardiola revela què farà després de les dues finals amb el Manchester City
Comparteix
L'entrenador català explica que es quedarà al club anglès "independentment dels resultats"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa