Món Esport
Decepció inesperada del City de Guardiola a la Premier League (1-1)

Sembla que el Manchester City no vulgui guanyar la Premier League. Després del vital triomf entre setmana a l’estadi de l’Arsenal, els homes de Pep Guardiola han ensopegat davant el Nottingham Forest i veuen com els gunners tornen a liderar la classificació, gràcies al seu triomf al camp de l’Aston Villa. Els de Londres tenen ara dos punts d’avantatge amb un partit menys. El City ha dominat el partit amb comoditat i podria haver-lo sentenciat, però als darrers minuts, Chris Wood ha estat el botxí dels sky blues i ha anivellat el duel per als locals. Un cop dur i inesperat per als de Manchester, que dimecres visiten l’estadi del Red Bull Leipzig a l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League.

Han perdonat i ho han pagat car

El Manchester City, sense exageracions, podria haver golejat al Nottingham Forest. Ara bé, si no culmines les ocasions que generes, ho acabes pagant. Els citizens han creat fins a vint oportunitats de gol i han tingut el 70% de possessió, però només n’han pogut convertir una. Al minut 41, Bernardo Silva ha engaltat un potent xut que s’ha colat a la porteria de Keylor Navas. A partir del gol, semblava que els visitants començarien la golejada, però no han aprofitat les ocasions. Erling Haaland, líder absolut de l’atac dels sky blues, no ha tingut la seva millor tarda i s’ha mostrat desencertat en la definició. Al minut 84, en el primer xut a porteria del Forest en tot el matx, Wood ha empès l’esfèrica a gol després d’una gran jugada de Brennan Johnson. El públic local ha embogit, celebrant la diana amb eufòria. L’empat deixa el City segon, dos punts per sota de l’Arsenal, que té un partit menys.

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press

Un equip massa irregular

Pep Guardiola no ha aconseguit trobar la regularitat desitjada en el joc del seu equip. El conjunt anglès es mostra massa dèbil defensivament, com s’ha demostrat en el gol del Forest. A més a més, el dia que en atac els davanters no estan encertats o no sentencien, l’equip ho acaba pagant massa car. La bona notícia és que l’Arsenal és només a dos punts, però cal que els citizens recuperin les bones sensacions per afrontar el tram clau de la temporada. Dimecres, Leipzig-City a Alemanya, en l’anada dels vuitens de final de la Champions.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Quin és el salari i quant guanya Pep Guardiola com a entrenador del City
Notícia: Quin és el salari i quant guanya Pep Guardiola com a entrenador del City
Comparteix
El tècnic català és el que més cobra de tota la Premier League
Pep Guardiola dona instruccions a Jack Grealish durant el partit contra l'Arsenal | Europa Press
El City de Guardiola guanya el partit més important de la temporada (1-3)
Notícia: El City de Guardiola guanya el partit més important de la temporada (1-3)
Comparteix
Els 'sky blues' han assaltat el camp de l'Arsenal i s'han situat líders per davant dels 'gunners' amb un partit més
Ilkay Gundogan celebra un gol amb el Manchester City | Europa Press
El City de Guardiola goleja i s’acosta al lideratge de la Premier
Notícia: El City de Guardiola goleja i s’acosta al lideratge de la Premier
Comparteix
Dimecres vinent, duel directe entre citizens i el líder Arsenal a l'Emirates Stadium
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, durant un partit de la temporada 2022/2023 contra el Newcastle | Europa Press
La declaració d’amor de Guardiola al City en el moment més delicat
Notícia: La declaració d’amor de Guardiola al City en el moment més delicat
Comparteix
L'entrenador català ha expressat que s'hi vol quedar "més que mai", mentre el club és investigat per unes presumptes irregularitats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa