Món Esport
Haaland bat rècords com si res i regala el triomf al City de Guardiola

Erling Haaland és una bèstia golejadora. El davanter del Manchester City ha tornat a protagonitzar una exhibició a la Premier League, marcant el seu quart ‘hat trick’ de la temporada. Després de fer la tercera diana, Pep Guardiola li ha estalviat l’última mitja hora de joc i li ha regalat l’ovació de l’Etihad Stadium. Queden la meitat de partits de lliga i Haaland ja duu més gols que els darrers màxims golejadors de la Premier. És una dada que ho diu tot. Els citizens han obtingut una victòria clau davant el Wolverhampton Wanderers de Julen Lopetegui (3-0) i esperen que els seus veïns de la ciutat els fagin un favor contra l’Arsenal aquesta tarda.

Uns números de bogeria absoluta

Haaland duu 25 gols en els seus primers 19 partits a la Premier League, la lliga més exigent del món. Són uns números inabastables per a qualsevol futbolista, menys per a la bèstia noruega. Perquè es tingui en compte la magnitud de les seves actuacions, Haaland ha superat ja els màxims golejadors de les últimes temporades al campionat anglès: Heung-Min Son i Mohamed Salah en van fer 23 la temporada passada; Harry Kane en va fer 23 fa dues i Jamie Vardy també 23, fa tres. És una autèntica bogeria. Una altra estadística que no deixa ningú indiferent són els seus ‘hat-tricks’: n’ha marcat quatre en 19 partits. L’anterior rècord el tenia Ruud Van Nistelrooy, que va marcar quatre triplets en 65 partits. Haaland ha necessitat 46 partits menys per aconseguir-ho. Senzillament inigualable.

Erling Haaland, davanter del Manchester City | Europa Press
Erling Haaland, davanter del Manchester City | Europa Press

L’Arsenal els està posant les coses difícils

L’immillorable rendiment de Haaland no permet, de moment, que el City lideri la Premier. L’enorme temporada de l’Arsenal de Mikel Arteta els està fent la guitza. És per això que els citizens no es poden permetre perdre més punts si no volen veure com els gunners s’escapen al capdavant de la classificació. Això sí, encara s’han de disputar les dues jornades que enfronten a ambdós conjunts. Avui, els sky blues han fet la feina contra els Wolves de Lopetegui i esperen que el United, els seus veïns, els donin una alegria guanyant a l’Emirates Stadium. Es preveu una recta final de campionat d’allò més emocionant.



Més notícies
Pep Guardiola, a Old Trafford | Europa Press
El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)
Notícia: El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)
Comparteix
Els citizens s'han deixat remuntar i l'Arsenal es pot escapar a la classificació
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Notícia: Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Comparteix
El tècnic de Santpedor assegura que no farà com Ferguson o Wenger
Kalvin Phillips, durant un entrenament amb el Manchester City | Europa Press
Pep Guardiola aparta un jugador del Manchester City per sobrepès
Notícia: Pep Guardiola aparta un jugador del Manchester City per sobrepès
Comparteix
Kalvin Phillips ha arribat del Mundial de Qatar en baixa forma
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola renova amb el Manchester City fins a 2025
Notícia: Guardiola renova amb el Manchester City fins a 2025
Comparteix
El club anglès ha anunciat l'acord amb el tècnic de Santpedor, que continuarà vinculat als 'sky blues' durant dues temporades més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa