Món Esport
El City de Guardiola punxa a casa contra el Southampton (0-0)
  • CA

El Manchester City ha empatat sense gols contra el Southampton i, per tant, es deixa dos punts en la lluita pel títol de la Premier League. L’equip dirigit per Pep Guardiola tan sols ha xutat un cop entre els tres pals en tot el partit. El VAR ha estat protagonista en aquest duel després d’anul·lar un penal als visitants i confirmar la no-validesa del gol dels skyblues.

La primera meitat del partit ha estat força avorrida i no hi ha hagut cap xut a porteria. El Manchester City ha dominat la possessió, però no ha acabat d’arribar amb claredat. El fet més destacat del primer temps ha estat l’homenatge de l’afició citizen al seu jugador Nathan Aké al minut 6, xifra que correspon al dorsal del defensa. La graderia ha aplaudit al central que va marcar a la Champions League aquesta setmana instants abans de la mort del seu pare.

Gündogan ha disposat de l’ocasió més clara dels locals a la primera part quan ha enviat per sobre del travesser una rematada de cap a minut 22. Poc després, Gabriel Jesus ha servit una centrada molt perillosa per Bernardo Silva, però el portuguès no ha arribat a rematar en boca de gol per ben poc.

El Southampton ha generat perill a la segona part. Salisu ha provat un cop de cap al primer minut després del descans que ha obligat a refusar a Ederson. Els locals s’han endut un bon ensurt al minut 60 quan l’àrbitre ha assenyalat penal de Walker sobre Amstrong. Per sort per a l’equip de Pep Guardiola, els assistents del VAR han suggerit al col·legiat que revisés la jugada i, finalment, s’ha anul·lat la pena màxima.

El Manchester City no ha trobat la manera de generar força perill tampoc a la segona meitat. L’ocasió més clara dels locals ha arribat al temps afegit, quan Sterling ha fet un gol que no ha pujat al marcador per fora de joc. L’àrbitre ha consultat la seva decisió amb el VAR i ha reafirmat que la diana no valia. Els homes de Pep Guardiola se situen a tres punts del lideratge amb aquest empat. Els seus dos pròxims compromisos són d’alt nivell, concretament, contra el Chelsea i el Liverpool.



Més notícies
Gareth Bale, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Gareth Bale es trenca novament i podria ser baixa dos mesos
Notícia: Gareth Bale es trenca novament i podria ser baixa dos mesos
Comparteix
El gal·lès podria estar entre vuit i deu setmanes de baixa
Ronaldo celebra un gol | Europa Press
Messi i Ronaldo, entre els deu famosos més ben pagats a Instagram
Notícia: Messi i Ronaldo, entre els deu famosos més ben pagats a Instagram
Comparteix
El portuguès lidera aquest rànquing i l'exblaugrana és setè

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa