Messi i Ronaldo, entre els deu famosos més ben pagats a Instagram

El portuguès lidera aquest rànquing i l'exblaugrana és setè

No és cap secret que les xarxes socials són una de les principals fonts d’ingressos de les persones famoses. Moltes empreses utilitzen els perfils d’Instagram de les celebrities per donar publicitat als seus productes. Un dels principals focus d’interès de les marques són els esportistes, especialment, els futbolistes.

La revista Forbes ha publicat el rànquing dels deu famosos que més diners ingressen per promocionar un producte a través d’Instagram. Leo Messi, jugador del PSG, i Cristiano Ronaldo, davanter del Manchester United, són els únics esportistes que formen part d’aquest top ten. El portuguès és la persona que més cobra del món per fer publicitat a través d’aquesta xarxa, ja que s’ingressa una mitjana d’1,36 milions d’euros per cada publicació patrocinada. L’exmadridista compta amb 343 milions de seguidors a Instagram.

Pel que fa a Leo Messi, l’argentí ocupa la setena posició d’aquesta llista. El seu lloc al rànquing no correspon amb el seu nombre de seguidors, ja que el davanter és la cinquena persona amb més followers del món amb un total de 265 milions. El preu mitjà que ingressa el jugador del PSG cada vegada que promociona una marca a través d’Instagram és proper al milió d’euros.

Els dos famosos que acompanyen Cristiano Ronaldo al podi de famosos que més cobren per una publicació patrocinada a Instagram són Dwayne Johnson, actor conegut com ‘The Rock’, i la cantant Ariana Grande. Qui fou lluitador de la WWE ingressa una quantitat mitjana d’1,29 quilos per cada post on promociona una empresa. Pel que fa a la vocalista nord-americana cobra 1,28 milions d’euros per aquest tipus de publicitat.

El top-10 de famosos més cars a Instagram

  1. Cristiano Ronaldo, futbolista: 1,36 milions d’euros
  2. Dwayne Johnson, actor: 1,29 milions
  3. Ariana Grande, cantant: 1,28 milions
  4. Kylie Jenner, model: 1,26 milions
  5. Selena Gómez, actriu i cantant: 1,26 milions
  6. Kim Kardashian, model i actriu: 1,2 milions
  7. Leo Messi, futbolista: 996.000 euros
  8. Beyoncé, cantant: 979.000 euros
  9. Justin Bieber, cantant: 945.000 euros
  10. Kendall Jenner, model: 856.000 euros
Més informació

Nou comentari