Món Esport
El Manchester City arrenca la Premier amb derrota davant el Tottenham (1-0)
  • CA

La temporada no ha començat de la millor manera pel Manchester City, L’equip de Pep Guardiola va perdre la Community Shield la setmana passada davant el Leicester. Avui, els citizens han debutat en Lliga amb derrota davant el Tottenham Hotspur per 1 a 0.

El City ha començat molt bé el partit i ha pogut avançar-se al marcador durant els primers deu minuts. Gündogan ha estat a punt de marcar de falta, però un defensor local ha desviat la pilota sobre la línia de gol. El Tottenham ha millorat amb el pas dels minuts i ha dominat els últims compassos abans del descans. Lucas Moura ha disposat de l’ocasió més clara del primer temps. El brasiler ha xutat després d’una mala sortida d’Ederson i Gündogan ha impedit el gol sota els pals de la porteria.

Son Heung-Min ha avançat els locals al minut deu de la segona meitat. El coreà ha enviat al fons de la xarxa un xut creuat des de la frontal. A partir del gol dels londinencs, l’equip de Guardiola ha dut la iniciativa. No obstant això, Bergwijn ha pogut sentenciar el partit en una jugada de contraatac on s’ha plantat tot sol davant Ederson. Però l’holandès ha enviat la pilota fora.

El Manchester City ha insistit al tram final sense obtenir cap premi. Ferran Torres ha estat a punt d’empatar al minut 68 amb una rematada dins l’àrea que ha marxat fregant el pal. De Bruyne ha disposat de la darrera gran oportunitat dels citizens, però la seva fuetada des de fora l’àrea ha estat refusada per Lloris.



Més notícies
Gerard Piqué celebra el seu gol contra la Reial Societat | FC Barcelona
Una gran dosi d’amor culer per superar la marxa de Messi (4-2)
Notícia: Una gran dosi d’amor culer per superar la marxa de Messi (4-2)
Comparteix
El Barça ha atropellat la Reial Societat al primer partit de Lliga, el dia del retorn del públic al Camp Nou
Braithwaite celebra un gol | FC Barcelona
El Camp Nou torna a obrir-se amb pluja de gols i divisió respecte a Messi
Notícia: El Camp Nou torna a obrir-se amb pluja de gols i divisió respecte a Messi
Comparteix
L'estadi blaugrana ha obert les seves portes per primera vegada des de l'inici de la pandèmia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa