El Camp Nou torna a obrir-se amb pluja de gols i divisió respecte a Messi

L'estadi blaugrana ha obert les seves portes per primera vegada des de l'inici de la pandèmia

20.384 aficionats del Barça han presenciat la primera victòria de la temporada de l’equip blaugrana. Poden semblar pocs en tractar-se del Camp Nou, però són 20.384 espectadors més dels que va acollir l’estadi durant tota la temporada passada. Els culers que han estat presents en la tornada del públic a Can Barça han viscut emocions de tota mena.

L’afició blaugrana no oblida Messi i alguns espectadors han cridat ‘Messi, Messi’ al minut 10. Però hi ha qui vol passar pàgina i ha respost amb càntics de ‘Barça, Barça’. I si algú ha demostrat que estima al Barça aquesta setmana és Gerard Piqué. El central ha completat una setmana fantàstica. Primer, es va rebaixar el sou per permetre la inscripció de Memphis i Èric Garcia. Avui, ha obert el marcador.

Braithwaite ha vist tan alegre al Camp Nou que s’ha volgut sumar a la festa i ha celebrat el seu primer gol amb una ballaruca. Al minut 10 de la segona part i amb el marcador a favor, ja eren menys els aficionats que volien recordar a Messi i més els que cridaven ‘Barça, Barça’. El mateix Braithwaite ha volgut ajudar a oblidar el passat als que encara pensaven en l’argentí amb el tercer gol.

Segurament, el moment en què la graderia menys ha recordat a Messi ha estat durant els deu últims minuts, quan la Reial Societat ha fet dos gols seguits i ha retallat les distàncies a un gol. Però l’afició blaugrana mereixia acabar amb una alegria després d’unes setmanes molt mogudes. Roberto ha fet el quart i per mitjà de petons al cor de la seva samarreta ha recordat al Camp Nou que l’escut, que és el més important no marxarà mai.

Més informació

Comentaris

    Uton c.E KLI VAQN FER 13 CONTRA Agost 16, 2021 11:49 am
    ja n´hi ha prou de Messi, un pesetero com tots, au com diuen en castellà a rey muerto rey puesto. seguim.

Nou comentari