Món Esport
El Camp Nou torna a obrir-se amb pluja de gols i divisió respecte a Messi
  • CA

20.384 aficionats del Barça han presenciat la primera victòria de la temporada de l’equip blaugrana. Poden semblar pocs en tractar-se del Camp Nou, però són 20.384 espectadors més dels que va acollir l’estadi durant tota la temporada passada. Els culers que han estat presents en la tornada del públic a Can Barça han viscut emocions de tota mena.

L’afició blaugrana no oblida Messi i alguns espectadors han cridat ‘Messi, Messi’ al minut 10. Però hi ha qui vol passar pàgina i ha respost amb càntics de ‘Barça, Barça’. I si algú ha demostrat que estima al Barça aquesta setmana és Gerard Piqué. El central ha completat una setmana fantàstica. Primer, es va rebaixar el sou per permetre la inscripció de Memphis i Èric Garcia. Avui, ha obert el marcador.

Braithwaite ha vist tan alegre al Camp Nou que s’ha volgut sumar a la festa i ha celebrat el seu primer gol amb una ballaruca. Al minut 10 de la segona part i amb el marcador a favor, ja eren menys els aficionats que volien recordar a Messi i més els que cridaven ‘Barça, Barça’. El mateix Braithwaite ha volgut ajudar a oblidar el passat als que encara pensaven en l’argentí amb el tercer gol.

Segurament, el moment en què la graderia menys ha recordat a Messi ha estat durant els deu últims minuts, quan la Reial Societat ha fet dos gols seguits i ha retallat les distàncies a un gol. Però l’afició blaugrana mereixia acabar amb una alegria després d’unes setmanes molt mogudes. Roberto ha fet el quart i per mitjà de petons al cor de la seva samarreta ha recordat al Camp Nou que l’escut, que és el més important no marxarà mai.



Més notícies
Gerard Piqué celebra el seu gol contra la Reial Societat | FC Barcelona
Una gran dosi d’amor culer per superar la marxa de Messi (4-2)
Notícia: Una gran dosi d’amor culer per superar la marxa de Messi (4-2)
Comparteix
El Barça ha atropellat la Reial Societat al primer partit de Lliga, el dia del retorn del públic al Camp Nou
Memphis durant un partit del Barça | Twitter FC Barcelona
Memphis s’anima amb el català abans de debutar en Lliga
Notícia: Memphis s’anima amb el català abans de debutar en Lliga
Comparteix
L'holandès ha esperonat els culers a través de les xarxes socials

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Uton c.E KLI VAQN FER 13 CONTRA a agost 16, 2021 | 11:49
    Uton c.E KLI VAQN FER 13 CONTRA agost 16, 2021 | 11:49
    ja n´hi ha prou de Messi, un pesetero com tots, au com diuen en castellà a rey muerto rey puesto. seguim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa