Luis Suárez podria abandonar l’Atlètic per marxar a un gran d’Europa

El rendiment de l'uruguaià al club matalasser està atraient totes les mirades

El davanter uruguaià Luis Suárez ja compta amb 34 anys, però el seu olfacte golejador no l’abandona. A l’Atlètic de Madrid està marcant gols decisius per al seu nou equip i és un dels màxims anotadors de la Lliga Santander. Això ha fet despertar l’interès d’alguns clubs europeus que pensen en ell per ocupar una plaça d’experiència i veterania en les seves plantilles.

És el cas del Liverpool, equip en el qual militava Suárez abans de marxar al Barça. Jürgen Klopp s’hauria interessat en incorporar el futbolista uruguaià si Mohamed Salah acaba marxant, segons han informat diversos mitjans britànics. Els 19 gols que ha aconseguit de moment amb el conjunt madrileny són el seu segell de qualitat.

En qualsevol cas, en unes de les últimes declaracions de Suárez, ell mateix va afirmar que es troba molt a gust a l’Atlètic, sobretot perquè es tracta d’un equip de la Lliga espanyola. El fet de no haver-se d’adaptar a una nova competició i a un nou país és un dels factors que expliquen el gran rendiment de l’uruguaià i, de fet, va ser un dels motius pels quals va optar per aquest club.

Més informació

Nou comentari