Luis Suárez no oblida el Barça: “Veig els partits i sento admiració”

El futbolista uruguaià ha arribat als 500 gols totals en la seva carrera

Luis Suárez ha arribat a la xifra de 500 gols aconseguits durant tota la seva carrera. Molts d’ells els va marcar amb la samarreta del Barça, però actualment continua a un gran rendiment anotador amb la de l’Atlètic de Madrid. Per celebrar-ho, ha concedit una entrevista al periodista de RAC1 Gerard Romero al seu canal personal de Twitch. “Vaig tenir la sort de poder anar a un equip de la Lliga i només m’he hagut d’adaptar als nous companys, perquè el meu joc continua sent gairebé el mateix”, ha explicat.

En la conversa que han mantingut, l’uruguaià ha parlat extensament de la relació sentimental que continua tenint amb el Barça. “Veig els partits perquè m’agrada el futbol”, ha començat, “sento admiració per aquest equip i sempre estaré agraït per haver-hi pogut jugar”.

A més a més, Suárez també ha parlat de la seva relació amb Leo Messi. No és cap sorpresa que molt més que companys d’equip, l’argentí i l’uruguaià eren íntims amics i gairebé família. “Parlo amb el Leo gairebé cada dia”, ha explicat, “parlem de futbol, però sobretot de coses personals”.

Suárez també s’ha mullat sobre qui creu que podrà ser un digne successor seu com a millor davanter centre del món, com ha estat ell mateix en alguns moments de la seva carrera. “Crec que Haaland marcarà una època”, ha confessat. En canvi, respecte a Mbappé, de qui ha dit que està a un “grandíssim nivell”, diu que no el “prefereix”, perquè li agraden més els golejadors.

Més informació

Nou comentari